News

Site-ul Worldometer, care publică statistici despre coronavirus, trafic online fără precedent! Câți oameni l-au accesat

17.05.2020 | 18:01
Siteul Worldometer care publica statistici despre coronavirus trafic online fara precedent Cati oameni lau accesat
ADVERTISEMENT

Apetitul pentru statisticile coronavirusului a crescut atât de mult la nivel global, încât traficul site-ului Worldometer, care publică statistici web și condus de un grup de dezvoltatori internaționali, a depășit 1 miliard de vizite în aprilie. 

Site-ul Worldometer, care publică statistici despre coronavirus, trafic online fără precedent!

Aceleași cifre le găsim și pe platformele majore precum Reddit și LinkedIn. Ca cifre: worldometers.info a fost al 28-lea site din lume în ultima lună, conform analizelor și datelor publicate de Similar Web.

ADVERTISEMENT

Creșterea traficului a fost una spectaculoasă: 20,6% în plus față de luna martie și peste 36,9% din aprilie 2019. Lumea a fost foarte interesantă despre statisticile în ceea ce privește pandemia de COVID-19.

Până în ianuarie 2020, worldometers.info s-a bazat în special pe “search organic” adică prin motoarele de căutare, care a adus aproximativ 80% din traficul site/ului.

ADVERTISEMENT

Trendul este un indicativ al creșterii încrederii în site

Însă, din luna februarie, traficul direct pe site a început să crească, în condițiile în care mai mulți utilizatori au început să scrie numele site-ului în browserele lor. Până în luna aprilie, traficul direct reprezenta două treimi.

Trendul acesta este un indicativ al creșterii semnificative a recunoașterii brandului în plină pandemie de COVID-19. Astfel, oamenii au încredere în statisticile pe care acest site le publică.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca odată ce utilizatorii care caută pagini cu statistici de coronavirus și care au găsit worldometers.info, au început în mod repetat să se întoarcă la acest site, find mulțumiți de informațiile pe care le-au găsit.

Utilizatorii din Statele Unite, pe primul loc în ceea ce privește traficul!

Ca pondere a traficului, utilizatorii din Statele Unite ale Americii sunt pe primul loc cu 25,8% din total, urmați de India (8,67%), Marea Britanie (6,6%), Canada (5,18%), Germania (3,13%) ), Australia (2,49%), Polonia (2,18%), Franța (1,73%), Turcia (1,66%) și Brazilia (1,65%).

ADVERTISEMENT

La nivel global s-au înregistrat 4,750,794 de infecții cu virusul COVID-19. Au decedat 313,808 de oameni, în timp ce 1,830,597 de oameni s-au vindecat.

ADVERTISEMENT
Tags: