Fotbal international

Imagini şocante! O mamă s-a folosit de fetiţa ei pentru a introduce petarde și torțe în stadion. Video

25.11.2018 | 11:49
O mamă își folosește copilul pentru a introduce torțe în stadion
ADVERTISEMENT

Autoritățile argentiniene au scăpat situația de sub control înainte de returul finalei Copa Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors. A fost haos pe străzile din Buenos Aires, după ce fanii lui River Plate au uitat de fotbal și s-au transformat în niște sălbatici fără rațiune. Au început prin a ataca cu pietre autocarul care îi transporta pe jucătorii oaspeților, rănind trei dintre aceștia.

Organizatorii au anunțat că partida va fi amânată cu o oră, după ce trei jucători de la Boca Juniors au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe străzile din Buenos Aires situația a scăpat de sub control. Fanii lui River Plate i-au așteptat pe rivali pentru a-și măsura forțele într-o luptă de stradă și au sfârșit în cele din urmă prin a se bate între ei. Unii au acuzat că li s-au furat biletele pentru meci, deși parcă uitaseră că scopul lor fusese să ajungă pe El Monumental pentru finala Copa Libertadores.

ADVERTISEMENT

Jafuri și lupte de stradă înainte de finala Copa Libertadores

După ce s-au răfuit și cu forțele de ordine, care nu au putut să facă față numărului mare de ultrași care și-au pierdut mințile pe străzile din capitala Argentinei, fanii lui River Plate s-au concentrat apoi pe vandalizarea mașinilor parcate în apropierea arenei. Și nu s-au mulțumit doar să le distrugă! Poliția a raportat numeroase jafuri din mașini în cursul zilei de sămbătă.

Cei care nu au fost puși pe scandal s-au gândit cum ar putea introduce torțe și fumigene în stadion fără să fie depistați de polițiști. O mamă a găsit o metodă care nu îi face deloc cinste. Pe imaginile surprinse de un trecător se observă cum femeia îi îndeasă sub haine fetiței ei mai multe torțe, pe care le fixează cu scoci.

ADVERTISEMENT

Situația nu a stat mai bine nici pe stadion, unde fanii lui River Plate au găsit alte motive de nemulțumire și s-au încăierat. Autoritățile argentiniene anunță că 56 de persoane au fost reținute. În cele din urmă meciul a fost amânat pentru duminică seara, la ora 22.00, iar autoritățile argentiniene speră să fie mult mai pregătite pentru a preveni actele de violență.