Sport

Situația accidentaților de la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB! Când ar putea să revină la antrenamente Vladimir Screciu

FANATIK a aflat informații, în exclusivitate, despre situația jucătorilor accidentați de la Universitatea Craiova înaintea meciului de maximă importanță cu FCSB.
02.05.2022 | 13:15
Situatia accidentatilor de la Universitatea Craiova inaintea derbyului cu FCSB Cand ar putea sa revina la antrenamente Vladimir Screciu
FANATIK a aflat informații, în exclusivitate, despre situația jucătorilor accidentați de la Universitatea Craiova înaintea meciului de maximă importanță cu FCSB
ADVERTISEMENT

Duminică, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe FCSB, într-o partidă care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Meciul este unul de maximă importanță pentru formația olteană, care își dorește să termine sezonul cel puțin pe locul 2.

Situația accidentaților de la Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Din informațiile FANATIK, verdictul medicilor, în privința situației lui Marius Constantin și Ștefan Baiaram, va veni marți. Urmând ca apoi Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, să decidă dacă se va putea baza pe cei doi jucători în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin a fost schimbat cu Ovidiu Bic, la pauză, în partida cu FC Voluntari, câștigată de olteni cu 1-0, după ce fundașul central s-a accidentat, la finalul primei reprize. De cealaltă parte, Ștefan Baiaram a fost integralist în meciul din Bănie, însă a ieșit cu piciorul însângerat de pe teren, din cauza unui fault dur aplicat de Gabriel Tamaș.

Vladimir Screciu ar putea reveni la antrenamente

Vladimir Screciu nu s-a aflat în lotul Universității Craiova pentru partida cu FC Voluntari, deoarece s-a accidentat cu o zi înaintea meciului. Însă, din informațiile obținute de site-ul nostru, fundașul oltenilor are șanse mari să revină la antrenamente în această săptămână și să fie apt pentru meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte obținute.

Helmut Duckadam crede că Universitatea Craiova va decide campioana României

Sunt șanse mari ca titlul de campioană, din acest sezon, să se decide în ultima etapă, când se vor întâlni, într-un meci direct, FCSB și CFR Cluj. Însă, Helmut Duckadam este de părere că titlul se va decide înainte de ultima etapă, Universitatea Craiova urmând să aibă un rol important în această ecuație, deoarece va juca atât cu FCSB, cât și cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Nu mai poate să-i încurce nimeni, doar ei între ei. Etapa aceasta este liniștită, din punctul meu de vedere. Toate cele trei vor câștiga și după vom vedea.

FCSB este favorită, din punctul meu de vedere. Și ca lot, și ca formă sportivă, este peste CFR, la ora actuală. Să vedem dacă reușesc să mențină această constanță în victorii și în evoluții.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se va juca cu titlul pe masă în ultima etapă. Eu cred că, în mare, se poate hotărî până atunci, pentru că ambele joacă cu Craiova. Cu siguranță una se va împiedica”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

  • 19,44 milioane de euro este cota lotului Universității Craiova, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT