Sport

Situația de la Dinamo, disecată în platourile TV: „În loc să fie uniți, să fie o forță, s-au împărțit în trei!”

Situația de la Dinamo a fost disecată în platourile TV, unde Ion Crăciunescu și Ionel Dănciulescu au vorbit despre ce se întâmplă la clubul din „Ștefan cel Mare”.
28.06.2022 | 21:44
Situatia de la Dinamo disecata in platourile TV In loc sa fie uniti sa fie o forta sau impartit in trei
Situația de la Dinamo, disecată în platourile TV. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu este de părere că Dinamo se află în continuare într-o mare necunoscută, mai ales după plecarea de la club a lui Gică Mihali, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Situația de la Dinamo, disecată în platourile TV

Situația de la Dinamo a fost disecată în platourile TV, iar Ionel Dănciulescu și Ion Crăciunescu au vorbit despre ce se întâmplă la clubul „alb-roșilor”:

ADVERTISEMENT

„Nu mai știm nimic din ce se întâmplă. Am văzut că a plecat și Gică Mihali, e clar că e o situație grea, lucrurile sunt incerte, iar campionatul bate la ușă.

Lucrurile sunt așa într-o necunoștință totală, chiar nu știu cum vor putea rezolva situația într-un timp atât de scurt. Pe 20, când echipa s-a reunit, ar fi trebuit să ai un administrator special, să ai negocieri cu fotbaliștii, să ai mai multe lucruri”.

ADVERTISEMENT

„Echipa din Liga 2 și cea a domnului Badea au o perioadă în care au activat, de exemplu echipa domnului Badea are deja 10 ani de când evoluează în ligile inferioare”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„În loc să fie uniți, să fie o forță, s-au împărțit în trei!”

Ionel Dănciulescu a continuat și a dezvăluit cum a încercat CS Dinamo să o ajute pe FC Dinamo: „Echipa asta poate promova până în Liga 2, mai departe nu poate merge. Nu poți să te asociezi cu o societate care are datorii la stat.

ADVERTISEMENT

Noi am încercat să ajutăm FC-ul, să nu mai aibă cheltuieli cu grupele de copii și juniori, iar jucătorii care ar fi fost la CS, ar fi continuat activitatea la FC, ajutam echipa să nu mai cheltuiască 500.000 de euro pe an.

Noi am vrut să ajutăm de fiecare dată. Copiii și juniorii s-au antrenat pe Dinamo, iar când au apărut problemele financiare mulți copii au plecat.

ADVERTISEMENT

Chiar îmi pare rău, chiar sufăr pentru echipă și mi-aș dori să vină cineva să facă ceva să salveze echipa”.

„Problema lor e că Dinamo s-a împărțit în trei Dinamo, cu îngăduința oamenilor de fotbal. Sunt trei Dinamo și toată lumea ține de fiecare echipă pe care o are.

În loc să fie toate aceste trei forțe împreună, le-a permis regulamentul să facă trei Dinamo. Și-au permis pentru că n-am avut reguli”, a spus și Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT