Situația degenerează la Dinamo: “E grav! Am anunțat ambasada”

Eduard Dimiean   
în Sporturi
30/11/2020, 23:44
Situația degenerează la Dinamo: “E grav! Am anunțat ambasada”
Situația degenerează la Dinamo: "E grav! Am anunțat ambasada" (sursa foto:dinamo1948)

Situația de la Dinamo degenerează, iar unul din șefii clubului, Alex Couto, a declarat ca a anunțat amasada despre evenimentele petrecute.

Couto a spus că el și Rufo Collado sunt doar angajați ai lui Dinamo că aceștia nu dețin rezolvarea problemelor de la club.

Acesta susține că are promisiunea lui Pablo Cortacero că va sosi de urgență la București, FANATIK anunțând în exclusivitate incidentele care s-au petrecut la hotelul în care stă, fanii intrând peste el în cameră.

Situația degenerează la Dinamo: “E grav! Am anunțat ambasada”

“Rufo Collado a fost amenințat de un grup de fani radicali, de ultrași. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie la hotel, un grup de ultrași au bătut la ușa președintelui executiv, am răspuns eu pentru ca mă aflam acolo.

Rufo Collado mi-a spus ca a fost abordat de fani care i-au transmis sa plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situație gravă. Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu poliția. Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem.

Am contactat și ambasada Spaniei, știe tot ce s-a intamplat. Cortacero spune că vine in România. Daca fanii l-ar aștepta la aeroport, așa cum au spus, ar fi înca un episod foarte grav. Cred ca fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem fața lui Dinamo, dar suntem parte din soluție, nu parte din problemă”, a declarat Alex Couto pentru www.sport.ro.

Cosmin Contra: “Nu o să fie bine pentru club”

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, se arată dezamăgit de situația financiară pe care clubul o traversează, acesta declarând că urmează o perioadă grea.

“Suporterii nu au posibilitatea să susțină echipa. Fondul de salarii a crescut foarte mult, iar mai mulți dintre jucători și-au depus notificări. Mulți dintre ei pot pleca dacă nu sunt plătiți după anumite termene. Jucătorii vor merge apoi la tribunal la Lausanne.

Orice se poate negocia, dar cine să negocieze. Trebuie să fie la club o persoană, dar nu știu care este. Dacă ajungem cu toții la Lausanne nu o să fie bine pentru club”, a declarat Cosmin Contra.

Închide ×