Cele mai citite

SITUAŢIA DRUMURILOR. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă

SITUAŢIA DRUMURILOR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul dimineţii de sâmbătă, nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu...
Autor: Ionuţ Cataramă | 07.02.2015 | 11:00
SITUAŢIA DRUMURILOR. Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă

SITUAŢIA DRUMURILOR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul dimineţii de sâmbătă, nu sunt anunţate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

SITUAŢIA DRUMURILOR. Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 44, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe o bandă, alternativ, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicat un autotren, la ieşirea din localitatea Daia. Conducătorul autovehiculului respectiv a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, derapând şi blocând sensul de mers Bucureşti-Giurgiu.

SITUAŢIA DRUMURILOR. Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul65, pe sensul de mers către Constanţa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo-rutiere, un autoturism a derapat, ajungând cu partea din spate a autovehiculului în şanţ. Traficul rutier nu este afectat.

Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!