Fotbal intern

Situația incredibilă în care a ajuns Rambe, atacantul care a sărit să-l bată pe Gică Hagi! A fost dat afară de la o echipă din Angola

06.04.2019 | 14:04
Momentul în care Rambe sare să îl bată pe Gică Hagi. Situația incredibilă în care a ajuns fostul atacant al Universității Craiova
ADVERTISEMENT

Rambe do Rosario, fostul atacant al Universității Craiova, a ajuns într-o situație incredibilă după ce a fost dat afară de gruparea din play-off-ul Ligii 1 Betano. Oltenii au decis să renunțe la serviciile fotbalistului în vârstă de 29 de ani după ce acesta a sărit să-l bată pe Gică Hagi.

Situația incredibilă în care a ajuns Rambe, atacantul care a sărit să-l bată pe Gică Hagi

Rambe a ieșit în evidență în momentul în care a sărit să îl bată pe Gică Hagi la finalul unui meci jucat de Universitatea Craiova pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, dar acum trece prin momente dificile. Fotbalistul e liber de contract, după ce a fost dat afară și de la CD 1 de Agosto, echipă din Angola.

ADVERTISEMENT

Incidentul dintre Gică Hagi și Rambe a avut loc pe 3 decembrie 2016, atunci când Viitorul Constanța a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, după golurile înscrise de Aurelian Chițu (min. 4) și Robert Hodorogea (min. 36). Rambe a fost eliminat în minutul 90+5 după ce a sărit să-l bată pe “Rege”.

Rambe și Gică Hagi au fost implicați într-un conflict în meciul Viitorul – Craiova 2-0

Ce spunea Gică Hagi despre Rambe

 “Străini care vin în România au venit să mă înjure. Măcar să fie străini de valoare, dar nu sunt. Şi Madson ăla ne-a înjurat. Sunt nişte străini care vin la noi şi ne înjură. Nu se poate aşa ceva. Străinii să vină să joace fotbal, să arate că sunt mai buni decât ai noştri. Asta să facă, nu să vină să înjure. Au câte 10 kilograme în plus şi ei vin la noi, în România şi ne înjură. Să vină un jucător care nici nu ştiu de unde este, să vină la mine să mă înjure… Să vină străini mai buni decât ai noştri, nu să aibă 200 de kilograme. Zici că n-au dormit 3 zile. A jucat 30 de meciuri şi a dat un şut pe poartă. Să se ducă la el să înjure şi să sară la bătaie. Păi să vină în România să ne bată? Chiar aşa? Să se ducă Benzar în Brazilia să-i pună mâna în gât lui Romario (n.r. Rambe este din Insulele Capului Verde)… cum ar fi?”, a spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 250.000 de euro, Rambe este liber de contract încă de pe 1 ianuarie 2018, după ce a fost dat afară de la CD 1 de Agosto. Pe parcursul carierei, fotbalistul a mai jucat pentru U Craiova, Braga, Farense, Vitoria Setubal, Belenenses, Pinhalnovense, Mac. Cavaleiros, Mindelense și Batuque.