Fotbal international

Situația inedită pe care o trăiește Dries Mertens în Italia: „Am o vecină de 75 de ani, care îmi dă o palmă când nu joc bine” ?

05.10.2019 | 14:30
Situatia inedita pe care o traieste Dries Mertens in Italia Am o vecina de 75 de ani care imi da o palma cand nu joc bine
ADVERTISEMENT

Dries Mertens, starul lui Napoli, are o poveste inedită, din experiența sa în Italia și a oferit o declarație amuzantă cu ce se întâmplă când joacă prost. Mijlocașul belgian are o vecină de 75 de ani, care îl felicită când joacă bine, iar când nu o face îi dă o palmă. Mertens este încântat de fotbalul din Italia și a explicat și diferențele pe care le-a sesizat între Serie A și campionatul Belgiei sau al Olandei, în care a evoluat.

Povestea inedită a lui Mertens din Italia. Cel mai mare critic al belgianului

Dries Mertens a vorbit despre cel mai mare critic al lui de când este în Italia. Fotbalistul lui Napoli este criticat de o vecină în vârstă de 75 de ani, după fiecare meci mai puțin reușit pe care îl face: „Fotbalul în Italia este ca o nebunie frumoasă. Toți sunt pasionați de fotbal indiferent de vârstă. Am o vecină, care locuiește deaspura mea, în vârstă de 75 de ani și în fiecare dimineață îmi zice: Ai jucat bine, ești un băiat bun, sau îmi dă o palmă, atunci când joc prost”.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Mertens, are mai multe evoluții bune și este principalul pericol din echipa lui Napoli, iar doamna în vârstă de 75 de ani nu a fost nevoită să îi dea prea multe palme. Atacantul belgian a înscris și în ultima partidă din Serie A, în victoria 2-1 cu Brescia.

  • 32 de ani a împlinit Dries Mertens pe 6 mai
Dries Mertens, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Napoli. Sursă foto: hepta.ro
Dries Mertens, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Napoli. Sursă foto: hepta.ro

Diferențele dintre Italia și Belgia

„Ceea ce se întâmplă în Italia, nu se întâmplă în Belgia. Este o senzație unică să joc pe San Paolo, cu mii de fani în tribune care îmi scandează numele. Mă bucur că sunt fotbalist în Serie A și sunt foarte fericit la Napoli. Toți italienii sunt infectați cu microbul fotbalului”, a mai spus Dries Mertens. Atacantul belgian a jucat și în Champions League cu Genk, însă nu a reușit să dea gol în fața echipei lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon de Serie A, Dries Mertens a reușit să înscrie de 5 ori în 7 partide și a dat o pasă decisivă. Mertens a ajuns în 2013 la Napoli de la PSV Eindhoven, pentru 13.000.000 de euro. La naționala belgiei, atacantul are 18 goluri în 87 de meciuri.

  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Dries Mertens, conform transfermarkt.com
Tags: