Life

Situația se complică pentru Gina Pistol, cu câteva săptămâni înainte să nască: ”E groaznic să suferi”

30.01.2021 | 15:52
Situatia se complica pentru Gina Pistol cu cateva saptamani inainte sa nasca E groaznic sa suferi
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând să devină mamă pentru prima oară la începutul lunii martie, însă situația sa se complică cu foarte puțin timp înainte de a naște. Vedeta este tot mai obosită și lipsită de energie. 

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 suferă de sindromul picioarelor neliniștite, lucru care îi conferă un disconfort din ce în ce mai mare în ultima vreme. Iubita lui Smiley simte mereu nevoia să-și miște membrele și are o durere care nu o lasă deloc să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Blondina mai are 5-6 săptămâni până va aduce pe lume bebelușul, fiind preocupată nu numai de durerile insuportabile, ci și legat de renovarea locuinței. Gina Pistol vrea să fie totul gata, ca micuța să beneficieze de tot confortul din lume.

Gina Pistol, greutăți cu sarcina. Vedeta este tot mai obosită și are dureri

„Deci eu mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am [până nasc]. (…) Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare.

ADVERTISEMENT

Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea. Tot ce fac e greu”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Frumoasa blondină a mai adăugat că de aproximativ 14 zile este în renovare cu casa, dorind să fie totul pus la punct până când vine pe lume bebelușul. Vedeta a pregătit camera copilului, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să ajungă și mobilierul.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol este tot mai nerăbdătoare să-și strângă în brațe fetița, care este așteptată cu sufetul la gură de întreaga familie, mai ales de cea a lui Smiley, unde până acum s-au născut numai băieți. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” nu a dezvăluit încă numele ce-l va purta copilul.

ADVERTISEMENT