Fotbal international

Situație critică pentru Dennis Man la Parma: ”A fost catapultat într-o realitate complet diferită”

20.02.2021 | 17:41
Situatie critica pentru Dennis Man la Parma A fost catapultat intro realitate complet diferita
ADVERTISEMENT

Situația lui Dennis Man la Parma este tot mai îngrijorătoare ținând cont că se apropie meciurile echipei naționale, dar antrenorul Parmei, Roberto D’Aversa, nu pare decis să-i acorde mai multe minute jucătorului adus de la FCSB.

Man a fost protagonistul celui mai important transfer al unui jucător din campionatul intern, dar el a prins minute puține după transferul în Serie A, în ciuda faptului că italienii au plătit o sumă importantă pentru aducerea sa.

ADVERTISEMENT

El va fi pe banca de rezerve și la întâlnirea de duminică împotriva celor de la Udinese, dar jurnaliștii italieni anunță că Valentin Mihăilă are șanse mari să prindă un loc de titular.

Antrenorul Parmei, noi înțepături pentru Dennis Man

”Mihăilă a venit în luna septembrie și e înaintea celorlalți. E ceva firesc. Man a fost adus într-o vineri, iar duminică a intrat pe teren. A fost catapultat într-o realitate complet diferită și pot exista momente în care se chinuie să înțeleagă anumite situații. Zirkzee are probleme în ceea ce privește limba”, a declarat antrenorul Parmei despre Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Nu trebuie să aruncăm responsabilitatea pe umerii nimănui, trebuie să muncim și să ne îndeplinim obiectivul. În rest, discuții inutile. Tânăr, bătrân, pentru mine nu contează. Aleg întotdeauna jucătorii care îmi oferă garanții într-un anumit moment”, a mai spus Roberto D’Aversa în conferința de presă dinaintea meciului cu Udinese.

”Niciodată nu am stabilit o limită de vârstă pentru a intra în echipă. Jucătorii tineri, dacă sunt pregătiți, evident că pot intra. E clar că trebuie să împărțim lucrurile în două, băieții care au venit în septembrie și cei care au venit în ianuarie.

ADVERTISEMENT

Cei din urmă ar putea avea câteva dificultăți. Au nevoie de timp, dar noi nu avem acest timp la dispoziție. Asta nu înseamnă că nu lucrăm zilnic, tactic și lingvistic”, a încheiat tehnicianul Parmei, conform site-ului parmalive.com.

Fără victorie de 13 etape în Serie A, Parma pare condamnată la retrogradare. După ultimul eșec, antrenorul Roberto D’Aversa a criticat iar transferurile din iarnă, între care și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Fanii Parmei îl cer pe Valentin Mihăilă titular în partida de campionat pe care “cruciații” o vor disputa cu Udinese duminică. Aceștia consideră că fostul jucător al Craiovei a fost liderul echipei în momentele în care a intrat pe teren iar tehnicianul Roberto D’Aversa ar trebui să îi ofere mai mult credit.

ADVERTISEMENT