ADVERTISEMENT
News

Situaţie de tot râsul în Gara de Nord: aparatele de aer condiționat, montate cu ambele unităţi la interior

Situație de tot râsul în Gara de Nord, după ce aparatele de aer condiționat au fost montate cu ambele unități la interior.
Autor: Andreea Stanaringa | 21.07.2021 | 18:57
Situaţie de tot râsul în Gara de Nord: aparatele de aer condiționat, montate cu ambele unităţi la interior
Situaţie de tot râsul în Gara de Nord: aparatele de aer condiționat, montate cu ambele unităţi la interior. Sursa foto: TikTok/ Colaj Fanatik

Situație de tot râsul la Gara de Nord. Călătorii au sesizat faptul că aparatele de aer condiționat au fost montate greșit. Acestea au fost instalate pe holurile caselor de bilete.

ADVERTISEMENT

Modul în care au fost amplasate i-a amuzat pe călători, dar și pe utilizatorii din mediul online. Imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Situaţie de tot râsul în Gara de Nord: aparatele de aer condiționat, montate cu ambele unităţi la interior

Aparatele de aer condiționat de la Gara de Nord au fost montate în mod greșit. Potrivit imaginilor postate pe Internet, acestea au fost amplasate cu ambele părți în interior.

ADVERTISEMENT

Astfel, unitatea care dă aer rece a fost amplasată lângă cea care dă aer cald, scrie digi24.ro. Aparatele au fost montate în holurile caselor de bilete. Acestea ar fi trebui să le asigure confort celor care aleg să-i cumpere bilete direct de la casă.

Din păcate, faptul că au fost montate greșit a creat un disconfort termic și mai mare, din moment ce partea exterioară se află în interior.

ADVERTISEMENT

Sucursala Regională CF București a anunțat că a cerut firmei care a montat aparatele să rezolve această situație și să amplaseze partea exterioară în afara clădirii.

@alfredo_ionut98@cristianpopescupiedone

♬ sunet original – ❗️❗️ALFREDO ❗️❗️♐️

„Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare”, se arată în comunicatul transmis de Sucursala Regională CF București.

ADVERTISEMENT

Comunicatul menționează faptul că aparatele au fost demontate și urmează să fie repoziționate așa cum ar fi trebuit la început. Firma responsabilă le va monta din nou, fără costuri suplimentare.

Aceste aparate au fost achiziționate la sfârșitul săptămânii trecute, din surse proprii ale SRCF București. Decizia de a monta aparate de aer condiționat în Gara de Nord a fost luată pentru asigurarea unor condiții optime pentru călători.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții și-au cerut scuze pentru situația creată. Aceștia i-au asigurat pe călători că vor face tot posibilul să remedieze cât mai repede această problemă.

„Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă  în cel mai scurt timp”, mai precizează comunicatul.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!