Situaţie dezastruoasă la un club din Liga 1: “Timp de şase luni, eu, staff-ul şi jucătorii nu am primit nici un ban!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
12/08/2016, 23:41
Situaţie dezastruoasă la un club din Liga 1: “Timp de şase luni, eu, staff-ul şi jucătorii nu am primit nici un ban!”

Edward Iordănescu a dezvăluit care au fost motivele care l-au determinat să nu mai continue pe banca Pandurilor, deşi a calificat echipa în preliminariile Ligii Europa.

Timp de şase luni, eu, staff-ul şi jucătorii n-am primit nici un ban. E foarte greu de lucrat în aceste condiţii. Eu mi-am încheiat contractul la finalul sezonului. Am avut o propunere din partea clubului, una interesantă ca proiect. Am luat o parte din bani. Pentru mine ar fi fost o provocare să joc în Europa League.

Eu am pus două condiţii majore: să plătim restanţele şi să păstrăm nucleul de jucători, în mare. Dar au plecat foarte mulţi. Mi-am asumat decizia de a nu mai continua. Am avut variante cu alte cluburi, le-am refuzat în speranţa că poate voi primi ce am cerut la Pandurii şi putem continua.

La Pandurii e o situaţie foarte dificilă în continuare. Sînt jucători care pleacă liberi de contract pentru că şi-au depus memorii. exemplul Nistor. Eu vedeam altfel. Eu îmi analizez bine variantele pe care le am şi prefer să mai aştept, decât să mă duc într-un loc de unde să plec după două luni“, a declarat Iordănescu.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×