Life

Situație disperată pentru Andreea Bălan. Cântăreața nu a povestit niciodată prin ce trece. I se întâmplă de 14 ani

04.02.2021 | 09:00
Situatie disperata pentru Andreea Balan Cantareata nu a povestit niciodata prin ce trece I se intampla de 14 ani
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan trece printr-o situație disperată de 14 ani. Cântăreața încearcă să recupereze o sumă uriașă de bani după ce în anul 2007 și-a achiziționat cu apartament într-un complex rezidențial, care nu a fost finalizat nici în clipa de față.

Blondina nu a povestit niciodată prin ce trece, deși se zbate de ani buni să primească înapoi cei 90.000 de euro pe care i-a dat pentru cumpărarea unui apartament cu două camere în cartierul Doamna Ghica din București. Procesul este și acum pe rol, vedeta sperând că recupereze investiția.

ADVERTISEMENT

Artista a plătit toată suma pentru achiziționarea locuinței, însă nici până în ziua de azi nu a primit cheile. Blocul a rămas nefinalizat, foarte multe persoane fiind păgubite. Andreea Bălan nu se lasă, deși la ultimul termen de judecată a câștigat dezvoltatorul.

Andreea Bălan, luptă grea în instanță. Artista încearcă să recupereze 90.000 de euro

„Andreea și-a achiziționat, în 2007, un apartament cu două camere, cu o suprafață de 70 de metri pătrați, cu 90.000 de euro. A muncit enorm pentru acești bani, a cântat pe scenă, în frig sau pe caniculă.

ADVERTISEMENT

Nu ne vom lăsa, vom lupta ca să recuperăm cumva acești bani, în instanță, deși, la ultimul termen, nu li s-a dat câștig de cauză.

Andreea ar fi vrut să mai dea niște bani, ca să-și termine apartamentul pe cheltuiala ei, dar nu toți vecinii pot face asta!”, a declarat tatăl vedetei, Săndel Bălan, notează playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Procesul este departe de a se încheia, cei care și-au pierdut banii în imobilul bucureștean încercând să-și recupereze pagubele. Aceștia s-au asociat în anul 2016 și au chemat în instanță atât dezvoltatorul imobiliar, cât și banca ce a finanțat proiectul.

Din fericire, sunt și persoane norocoase, care nu s-au confruntat cu astfel de probleme. Una dintre acestea este chiar colega și prietena artistei, Andreea Antonescu, care și-a cumpărat două apartamente în același complex rezidențial.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andrei a intrat în posesia locuințelor chiar din momentul în care a plătit pentru ele, precizând că nu știe care este situația celorlalte blocuri din complex.

ADVERTISEMENT