Life

Situație dramatică acasă la Alexandru Arșinel! Informații de ultim moment despre starea de sănătate a actorului

Problemele de sănătate ale lui Alexandru Arșinel par să se acutizeze, actorul fiind într-o situație dificilă în prezent.
13.09.2022 | 15:02
Situatie dramatica acasa la Alexandru Arsinel Informatii de ultim moment despre starea de sanatate a actorului
Alexandru Arșinel ar avea mari bătăi de cap din cauza problemelor sale de sănătate / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel pare că se confruntă cu noi probleme de sănătate după ce, de curând, a fost externat din spital. Marele actor ajuns la 83 de ani este, în aceste momente, sub strictă supraveghere.

Alexandru Arșinel, noi probleme de sănătate

Ultimele luni au fost cât se poate de dificile pentru Alexandru Arșinel, actorul de 83 de ani fiind în fața unei degradări continue a stării sale de sănătate. Ajuns de la azilul în care era internat la spital, din cauza unor infecții și din cauza unor probleme cardiace, Alexandru Arșinel a fost externat acum două săptămâni.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, actorul a fost dus, din informațiile obținute de FANATIK, în urma deciziei familiei sale, acasă, nu înapoi la azilul în care locuise timp de câteva săptămâni. Acasă însă, aflat sub strică supraveghere, Alexandru Arșinel a început să se simtă din ce în ce mai slăbit.

Iar dacă, în urmă cu câteva săptămâni, cei doi fii ai actorului susțineau că starea lui se îmbunătățește, acum se pare că marele actor nu se simte, din nou, prea bine. Cel mai probabil, din informațiile FANATIK, Arșinel se resimte din cauza medicamentelor pe care trebuie să le ia, efectele secundare fiind cât se poate de neplăcute.

ADVERTISEMENT

E adevărat, actorul mărturisea acum ceva vreme că, în ciuda medicamentelor, starea lui e una delicată. ”Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, ne spunea Arșinel.

Alexandru Arșinel, țintuit la pat

Din informațiile obținute până acum, pare-se că marele actor nu mai are puterea de a se ridica singur din pat și fiecare efort fizic pe care l-ar face necesită, ulterior, perioade îndelungate de odihnă. Normal, cum starea lui ar fi una cât se poate de dificilă, actorul are în permanență pe cineva lângă el.

ADVERTISEMENT

Veștile despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel nu au putut fi însă comentate și confirmate de cei doi fii ai actorului. Eforturile reporterilor FANATIK de a discuta cu unul dintre cei doi copii ai maestrului au rămas fără răspuns, în ciuda nenumăratelor apeluri sau mesajelor trimise.

Contactat de FANATIK, fostul colaborator al lui Alexandru Arșinel, actualul director de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, Vasile Muraru s-a abținut de la orice comentariu. ”Nu pot să spun nimic”, ne-a zis Vasile Muraru.

ADVERTISEMENT

De altfel, de când a fost internat în azil, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel a fost ținută ascunsă, fii actorului comunicând puțin, spre deloc, pe acest subiect.

Alexandru Arșinel visa la o retragere grandioasă din lumea teatrului

Alexandru Arșinel mărturisea, în primăvară, în exclusivitate pentru FANATIK, că visează la o retragere grandioasă din lumea teatrului. Nu în București, ci la Dolhasca, alături de câțiva colegi de-ai săi, aleși pe sprânceană.

”Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct (…) Doresc să îmi mai invit doi, trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”, ne spunea, în exclusivitate Alexandru Arșinel.

Sărbătorit de curând însă pentru împlinirea celor 83 de ani, Alexandru Arșinel părea să fie încă optimist. ”Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se `înșurubeze` teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste. Nici nu știți ce răi sunt unii. Dar o să am o întâlnire, undeva, în vara asta, mai lungă, cu Vasile Muraru să văd ce are de gând, să văd ce pune pe scenă, iar atunci voi putea să dau un răspuns despre când aș reveni pe scenă.

Aș juca orice, nu îmi pasă, nu am pretenții. Vreau să joc, să cânt, să fac oamenii să râdă. Asta a și fost marea mea fericire a vieții mele, să îi facă, măcar un pic, să zâmbească pe oameni, de pe scenă”, ne spunea, la începutul lunii iunie, Alexandru Arșinel care ne dezvăluia și că îi duce dorul Stelei Popescu.

ADVERTISEMENT
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”