Sport

Sergio Rico, surpriză din partea PSG după accidentul care l-a ținut 82 de zile în spital

Sergio Rico a fost vizitat de președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, la o lună după ce a fost externat din spital, după accidentul de călărie.
16.09.2023 | 12:22
Sergio Rico surpriza din partea PSG dupa accidentul care la tinut 82 de zile in spital
La mai bine de trei luni de la gravul accident suferit şi la o lună după ce a fost externat din spital, Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei PSG, a fost vizitat de președintele clubului Nasser Al-Khelaifi. Sursă fopto: cnn.com
ADVERTISEMENT
16-09-2023
09:35

Preşedintele PSG l-a vizitat pe Sergio Rico

La mai bine de trei luni de la gravul accident suferit şi la o lună după ce a fost externat din spital, Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei PSG, a fost vizitat de președintele clubului Nasser Al-Khelaifi.

”Este o onoare să îl primim pe președinte la noi acasă. Vă mulțumim pentru vizită”, a scris Alba Silva, soția jucătorului, pe Instagram. Postarea a fost ilustrată cu o fotografie a cuplului şi a liderului din Qatar pozând cu tricoul cu numărul 16 al lui Sergio Rico.

PSG jucător spital

18-08-2023
13:32

Sergio Rico a fost externat din spital, după 82 de zile

Sergio Rico și-a petrecut ultimele două luni și jumătate în spital, după ce a suferit un accident de călărie. Portarul lui PSG a fost internat de urgență la secția de terapie intensivă a unui spital din Sevilla, în urma unui traumatism cranio-cerebral. 

Teribilul accident a avut loc pe 28 mai, iar Sergio Rico a fost adus cu elicopterul la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. După cinci săptămâni petrecute la terapie intensivă, fotbalistul a fost transferat într-un alt salon al spitalului pentru a sta sub tratament. După 82 de zile, Sergio Rico a fost externat. 

02-08-2023
20:21

Sergio Rico, operat a doua oară

Portarul lui PSG, Segio Rico, a fost operat miercuri la spitalul din Sevilla şi va rămâne internat încă o perioadă, potrivit canalului spaniol de televiziune Telecinco.

Potrivit informaţiilor publicate miercuri pe site-ul canalului Telecinco, fotbalistul spaniol Sergio Rico a suferit o nouă operaţie, în urma unui anevrism. Operaţia a durat o oră şi totul a mers bine pentru Rico.

Presa iberică a confirmat că acest anevrism ar fi putut avea consecinţe grave dacă nu ar fi fost depistat şi operat de medicii de la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. „Avem mare încredere în profesioniştii de la acest spital”, a declarat soţia lui Sergio Rico, Alba Silva, după operaţia efectuată miercuri.

Sergio Rico (29 de ani), a fost adus la spitalul Virgen del Rocio din Sevilla pe 28 mai, suferind o leziune cerebrală traumatică după un accident de calărie la pelerinajul El Rocio din Andaluzia.

19-07-2023
20:53

Sergio Rico, fotografie din spital alături de soția sa

Starea lui Sergio Rico, lovit în cap cu copita de calul său, se îmbunătățește de la zi la zi, iar portarul lui PSG ar putea fi externat din spital la sfârșitul săptămânii. 

Alba Silva, soția fotbalistului, a postat o imagine din spital la InstaStory în care cei doi își țin strâns mâinile. „Mulțumesc foarte mult tuturor. Sper să fim împreună cât mai repede”, a fost mesajul lui Sergio Rico. 

Portarul spaniol le-a răspuns colegilor de la PSG care au fost alături de acesta după accidentul suferit. „Ne lipsești, prietene. Fii puternic și întoarce-te repede! Vreau să marchez goluri pentru tine”, a fost mesajul transmis de Neymar. 

Sergio Rico

09-07-2023
18:54

Prima reacție publică a lui Sergio Rico

Sergio Rico a postat duminică, 9 iulie, un mesaj pe rețelele de socializare. Este pentru prima oară după accidentul suferit, când portarul lui PSG se adresează publicului.

„Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care mi-au arătat susţinere şi celor care au fost alături de mine pe parcursul acestor zile complicate. Continuu să lucrez pentru a mă recupera reabilitarea mea şi cu fiecare zi care trece mă simt mai bine. Mă simt foarte norocos şi, încă o dată, vă mulţumesc tuturor. Sper să ne putem vedea în curând”, a scris Sergio Rico pe contul oficial de Instagram.

Conform surselor apropiate familiei, Sergio Rico, care a fost în comă timp de 19 zile, ar putea fi externat în următoarele două săptămâni. Goalkeeperul lui PSG, a fost internat pe28 mai, în spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, după ce a căzut de pe cal în timpul pelerinajului de la El Rocio.

05-07-2023
14:13

Sergio Rico a ieşit de la terapie intensivă

Portarul spaniol al echipei PSG, Sergio Rico, care a suferit un grav accident de călărie la sfârşitul lunii mai, a ieşit de la secţia de terapie intensivă a spitalului din Sevilla.

”Sergio Rico a fost scos din secţia de terapie intensivă a spitalului Virgen del Rocio. El a fost mutat acum la un alt etaj al spitalului unde va continua să fie monitorizat şi să primească îngrijiri medicale”, a anunțat conducerea spitalului din Sevilla, conform L’Equipe.

Conducătorii unității medicale au precizat că vor furniza informaţii despre starea de sănătate a jucătorului atunci când vor exista ”noutăţi semnificative”.

19-06-2023
14:35

Sergio Rico a ieșit din comă după 22 de zile

Sergio Rico se afla în comă de pe 28 mai. Portarul lui PSG a fost transportat în stare gravă la spital după ce a căzut de pe cal. Alba Silva, soția fotbalistului, a venit cu vești bune despre starea de sănătate a lui Sergio Rico. 

„Continuă să facă pași înainte pentru recuperare, iar acum vedem mai mult luminița de la capătul tunelului”, a declarat jurnalista și soția fotbalistului, Alba Silva. 

Potrivit presei iberice, Sergio Rico este conștient și a comunicat cu familia sa prin gesturi. Soția fotbalistului a mulțumit personalului spitalului din Sevilla, unde Sergio Rico a fost adus în stare gravă. 

„Mulțumim personalului spitalului, care s-a comportat incredibil nu numai cu Sergio, ci cu toți pacienții. Le mulțumim lor și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a oferit multă putere. 

(n.r. a ieșit din comă) Da, face pași înainte încet-încet. Știam asta de la început. Este un campion”, a mai spus Alba Silva. 

11-06-2023
11:00

Starea medicală a lui Sergio Rico s-a agravat

Sergio Rico se află internat de două săptămâni, iar jurnaliștii de la Le Parisien au dezvăluit că starea sa de sănătate s-a agravat. 

Sursa citată a precizat că portarul lui PSG se află în continuare în comă indusă și este atent monitorizat de doctori. Se pare că Sergio Rico a fost din nou sedat. 

Sergio Rico, portarul celor de la PSG, a fost internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a spitalului Virgen del Rocio din Sevilla, după un accident de călărie. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a căzut de pe cal și a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un traumatism cranioencefalic.

Sergio Rico se află în stare gravă la spital după o lovitură la cap

PSG trece prin momente delicate la mai puțin de 24 de ore după ce a câștigat campionatul în Franța. Sergio Rico, portarul de rezervă al parizienilor, s-a lovit la cap după ce a căzut de pe cal în orașul Rocio și a fost transportat cu avionul la spital.

ADVERTISEMENT

Potrivit Mundo Deportivo, goalkeeper-ul celor de la PSG se află în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să îl intubeze. Informația a fost confirmată de un comunicat emis de PSG. Clubul de pe Parc des Princes a precizat că se află în strânsă legătură cu familia lui Sergio Rico.

„Paris Saint-Germain a aflat duminică despre accidentul în care a fost implicat jucătorul său Sergio Rico și rămâne în contact permanent cu cei dragi. Întreaga comunitate Roșu și Albastru le oferă sprijinul său deplin”, a scris PSG pe Twitter.

ADVERTISEMENT

  • Sergio Rico a fost împrumutat de PSG în 2019 de la Sevilla și transferat definitiv în 2020

Sergio Rico, portarul lui PSG, internat în stare gravă la spital după ce a căzut de pe cal

Un purtător de cuvânt al lui PSG a confirmat gravitatea stării portarului parizienilor. Reacțiile de susținere s-au ținut lanț după accidentarea lui Sergio Rico, iar Sevilla, fostul club al portarului spaniol, a reacționat pe rețelele de socializare.

„Multă putere și însănătoșire grabnică”, au scris „andaluzii” pe contul oficial de Twitter. Totodată, La Liga i-a urat de bine fostului portar al Sevillei. „#LaLiga vrea să-și arate tot sprijinul și îi urează lui Sergio Rico însănătoșire grabnică. Multă putere”, au scris spaniolii pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Sergio Rico nu a prins foarte multe minute la PSG și a fost împrumutat pe rând la Sevilla, Fulham sau Mallorca. în sezonul actual, portarul de rezervă al campioanei Franței nu a jucat niciun meci oficial. În total, Sergio Rico a adunat 24 de partide în tricoul lui PSG.

Sergio Rico, rezervă la meciul de titlu al lui PSG

Sâmbătă seara, Sergio Rico a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma în remiza lui PSG, scor 1-1 cu Strasbourg, la finalul căreia echipa lui Christophe Galtier s-a încoronat campioană cu o etapă înainte de final. După duelul cu Strasbourg, jucătorii lui PSG au primit două zile libere, iar Sergio Rico a călătorit la Sevilla.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineața, în Camino de Moquer, regiunea Huelva, Sergio Rico a căzut de pe cal, iar după ce s-a lovit la cap, a fost lovit cu copita, în zona gâtului. Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Sergio Rico are o cotă de piață de 4 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: