Sport

Situație explozivă la Dinamo! Viitor incert pentru jucători, Dusan Uhrin și Marius Nicolae: “Totul e în aer!”. Exclusiv

La Dinamo situația devine mai dificilă pe zi ce trece. Iar ultima zi a lunii iunie ar putea aduce un adevărat exod din Șoseaua Ștefan cel Mare.
30.06.2021 | 14:38
Situatie exploziva la Dinamo Viitor incert pentru jucatori Dusan Uhrin si Marius Nicolae Totul e in aer Exclusiv
Situație explozivă la Dinamo! Viitor incert pentru jucători, Dusan Uhrin și Marius Nicolae: "Totul e în aer!". Exclusiv
ADVERTISEMENT

La echipa “câinilor”, situația financiară rămâne una critică. Cei din DDB sunt singurii care mai cotizează la echipă, însă restanțele salariale se adună cu repeziciune și mulți jucători sunt deja sătui de această situație și vor să plece.

Situație explozivă la Dinamo: “Deocamdată totul e în aer!”

Managerul sportiv, Marius Nicolae se află în ultima zi de contract la Dinamo. Din informațiile FANATIK, el este la Săftica și negociază cu jucătorii în încercarea de a-i determina să rămână la echipă și în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Însă, viitorul este incert și în ceea ce îl privește pe managerul sportiv. Chiar dacă contractul cu Dinamo îi expiră mâine, Mario Nicolae ne-a declarat: “Deocamdată totul este în aer. Am deranjat mult în aceste 6 luni prin implicare, muncă, dorință, sponsori. Nu rămân oricum și în orice fel de condiții”, a fost mesajul directorului sportiv pentru FANATIK.

Eftimescu: „Nu, nu și-a exprimat dorința să continue deocamdată. Nici nu am vorbit cu el despre acest lucru”

Președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, Constantin Eftimescu, a spus pentru FANATIK că nu a exista nicio discuție privind prelungirea contractului lui Mario Nicolae, deși contractul îi expiră la finalul lunii iunie:

ADVERTISEMENT

„Nu, nu și-a exprimat dorința să continue deocamdată. Nici nu am vorbit cu el despre acest lucru. Nu am încercat să îl conving. De ce? E dorința dânsului. Poate nu mai dorește. Vedem”, a fost mesajul lui Eftimescu.

Dusan Uhrin pleacă de la echipă?

De la echipă ar putea pleca și Dusan Uhrin Jr., în condițiile în care antrenorul lui Dinamo nu a primit niciun euro din cele cinci salarii restante. Tehnicianul este extrem de nemulțumit de incertitudinea care planează la club.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dinamo nu poate face transferuri din cauza unei interdicții primite de la FIFA. Forul mondial a luat această decizie după ce o parte a jucătorilor spanioli aduși de Cortacero au câștigat procesele privind salariile restante.

Lista jucătorilor care vor să devină liberi de contract! Fotbaliștii boicotează amicalul cu Slobozia

Însă, până la transferuri, Dinamo trebuie să își păstreze jucătorii care au depus memorii pentru neplata salariilor. Pe această listă se află: Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Florin Bejan, Deian Sorescu, Steliano Filip, Diego Fabbrini și Janusz Gol.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Ante Puljic a avertizat asupra acestei situații: „Dacă nu vor plăti în ultima săptămână din iunie, foarte mulți jucători sunt deciși să plece. Situația este foarte rea și mulți nu mai văd nimic bun să vină. Dacă Dinamo nu va începe să plătească, așa cum sunt contractele și promisiunile, va fi sfârșitul, mulți vor să plece”, a spus croatul conform gsp.

Jucătorii au anunțat că nu vor intra pe teren în amicalul programat joi cu Unirea Slobozia cerând să le fie respectată munca și să primească o parte din drepturile salariale.

Dinamo, în insolvență, Cortacero trimite scrisori!

Dinamo a intrat oficial în insolvență după ce magistrații au acceptat cererea clubului. La echipă este nevoie acută de bani pentru plata restanțelor salariale nu doar ale jucătorilor, ci și ale staff-ului și angajaților.

În timp ce problemele de la Dinamo se acutizează, acționarul majoritar Pablo Cortacero își tot anunță revenirea în România la cârma clubului. Ibericul a trimis ultima dată o scrisoare membrilor CA să convoace Adunarea Extraordinară a Acționarilor.

  • 550.000 de euro a plătit Pablo Cortacero pentru pachetul majoritar de la Dinamo
  • 6 luni au trecut de când Mario Nicolae a semnat cu Dinamo

 

ADVERTISEMENT