ADVERTISEMENT
Fotbal international

Situație fără precedent! Fani despăgubiți după ce Cristiano Ronaldo nu a jucat într-un amical

Autor: Traian Terzian | 20.11.2020 | 15:03
Situație fără precedent! Fani despăgubiți după ce Cristiano Ronaldo nu a jucat într-un amical
O situație incredibilă se petrece în Coreea de Sud, acolo unde fanii vor fi despăgubiți după ce atacantul Cristiano Ronaldo nu a jucat într-un meci amical. Sursă foto: Twitter

O situație incredibilă se petrece în Coreea de Sud, acolo unde fanii vor fi despăgubiți după ce atacantul Cristiano Ronaldo nu a jucat într-un meci amical.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Juventus a mers la Seul pentru o partidă împotriva unei echipe a vedetelor din K-League.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, dar superstarul portughez a rămas pe banca de rezerve spre dezamăgirea celor 65.000 de spectatori care i-au cerut în repetate rânduri prezenţa în teren.

Când Cristiano Ronaldo nu e pe teren, fanii sunt despăgubiți

Poliţia sud-coreeană a deschis o investigaţie împotriva companiei care a negociat desfăşurarea acestei partide, The Fasta, acuzată că a escrocat suporterii, care au plătit bilete în valoare de 295 de euro, pentru a vedea meciul, dar, în special, pentru a-l vedea în carne şi oase pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţii poliţiei sud-coreene au percheziţionat birourile companiei The Fasta, cu scopul de a descoperi documente care să ateste dacă există scris vreo înţelegere între compania care a organizat meciul şi partea italiană legată de obligativitatea ca portughezul să se afle pe teren un număr de minute în acest meci.

Deși se părea că scandalul s-a încheiat după raidul poliției, acum, conform beinsports.com, un tribunal sud-coreean a ordonat promotorului local să despăgubească peste 150 de fani care nu au putut să îl vadă în acţiune pe starul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo.

Organizatorii evenimentului au avut câștiguri de 4,5 milioane doar din vânzarea de bilete, iar fanii i-au acuzat de ”reclamă falsă” și au avut câștig de cauză în instanță.

ADVERTISEMENT

”Acuzatul avea obligaţia contractuală de a face astfel încât Ronaldo să joace, cu excepţia unor circumstanţe neprevăzute”, se arată în decizia Curţii centrale din Seul.

Tribunalul a decis că promotorul are obligaţia să ramburseze jumătate din preţul biletului, plus 37 de euro fiecăruia dintre cei 162 de fani care au depus plângere. Staful medical al clubului Juventus a decis ca portughezul să nu evolueze din cauza unor probleme musculare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!