Fotbal intern

Situație gravă la Dinamo! Primele declarații ale lui Diego Fabbrini după ce a fost internat la Matei Balș. Update

19.07.2020 | 15:36
Situatie grava la Dinamo Primele declaratii ale lui Diego Fabbrini dupa ce a fost internat la Matei Bals Update
ADVERTISEMENT

Situația privind cazurile de coronavirus în România sunt extraordinar de înspăimântătoare, iar FANATIK a aflat că din ultimii trei fotbaliști de la Dinamo depistați pozitiv cu COVID-19 azi, 18 iulie, Diego Fabbrini se simte foarte rău.

Mijlocașul italian este internat la Matei Balș, simțindu-se rău, spre deosebire de ceilalți doi colegi ai săi.

ADVERTISEMENT

În prezent, la Dinamo sunt confirmate 10 cazuri pozitive de coronavirus.


UPDATE, 19 iulie, ora 15:14 / Diego Fabbrini, unul dintre cei 10 fotbaliști de la Dinamo infectați cu coronavirus, a oferit primele declarații după ce s-a simțit foarte rău sâmbătă și a fost internat la spitalul „Matei Balș” din București.

„În acest moment mă simt mai bine, nu mai am dureri de cap. Ieri, în schimb, nu m-am simțit prea bine. Sunt în spital și sper să treacă mai repede această perioadă”, a spus jucătorul italian pentru ziare.com.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 18 IULIE, ora 17:56

Diego Fabbrini nu se simte bine din cauza coronavirusului și e internat la Matei Balș

Diego Fabbrini este unul dintre cei trei fotbaliști depistați pozitiv cu COVID-19 de la Dinamo, azi, 18 iulie, însă starea sa nu este deloc bună, mijlocașul italian simțindu-se rău.

De cealaltă parte, Aleksander Mitrovic și Dan Tălmaciu nu prezintă nicio problemă majoră, fiind sub supravegherea DSP Ilfov.

ADVERTISEMENT

Mărturiile după infectarea cu COVID-19 la Dinamo

FANATIK a luat legătura cu unul dintre fotbaliștii infectați cu COVID-19 la Dinamo: „Din fericire mă simt mai bine acum. Dar când m-am internat aveam dureri de cap, dureri de spate, dureri de ochi. Aveam și o sensibilitate la piele. 

Dacă analizele vor ieși bine, atunci voi fi externat, iar acolo trebuie să stau 14 zile în carantină. Sper să scap de simptome cât mai repede. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva”.

ADVERTISEMENT

Totodată, cazurile de coronavirus îi amână debutul lui Gigi Mulțescu de la Dinamo, cel care s-a declarat nemulțumit și îngrijorat din cauza situației de la club, încă de la primele șase cazuri.

Tehnicianul „câinilor” nu mai este atât de sigur pe el în calitatea sa de a revitaliza echipele de la retrogradare și de a le salva într-un astfel de moment greu pe care România îl traversează în acest moment.

Cei 10 jucători depistați pozitiv de la Dinamo până acum sunt:

  • Valentin Lazăr
  • Filip Mrzljak
  • Ricardo Grigore
  • Mihai Popescu
  • Alexandru Răuță
  • Ștefan Fara
  • Andrei Sin
  • Diego Fabbrini
  • Aleksander Mitrovic
  • Dan Tălmaciu
ADVERTISEMENT