Sport

Situație incredibilă în autocarul echipei U15 a CSA Steaua. Copiii și părinții petrec cu whisky și manele

Un incident deosebit de grav în care au fost implicați mai mulți copii din grupa U15 a CSA Steaua, părinți și antrenori, s-a petrecut în autocarul ”militarilor”.
10.11.2021 | 14:50
Situatie incredibila in autocarul echipei U15 a CSA Steaua Copiii si parintii petrec cu whisky si manele
Petrecere cu wiskey, bere și manele în autocarul CSA Steaua. Sursa foto: GSP.ro
ADVERTISEMENT

Petrecere în toată regula, cu wiskey, bere și manele. De asta au avut parte juniorii sub 15 ani ai CSA Steaua la finalul unui cantonament derulat în Turcia.

Incidentul a fost confirmat chiar de legenda clubului ”militar”, Ștefan Iovan, în prezent șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori.

ADVERTISEMENT

Părinții îl acuză pe antrenor că le dă copiilor să consume alcool

Scene greu de imaginat și de privit s-au petrecut în autocarul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua. În imagini sunt surprinși micii fotbaliști de la grupa U15 a clubului militar la întoarcerea în țară după un cantonament efectuat în Turcia.

Unul dintre părinții copiilor care apar în imagini a mărturisit că atât antrenorul, cât și unii dintre părinți  îi îndemnau pe micii sportivi să consume alcool.

ADVERTISEMENT

”Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii.

De atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni. În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost.

ADVERTISEMENT

Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: ’Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul acesta’.

Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”, a declarat pentru GSP.ro Hicham Alkhatib, părintele unuia dintre copiii care au fost martorii nefericitului incident.

ADVERTISEMENT

Reacția oficialilor clubului CSA Steaua

Sursa citată a luat legătura cu Ștefan Iovan, șeful programului de dezvoltare al sectorului de juniori al CSA Steaua, care a confirmat incidentul, dar susține că este o filmare de câțiva ani, când el nu activa în cadrul clubului.

”Am văzut acel video, însă, din ce știu eu, imaginile sunt vechi de 2-3 ani. Nu eram la club în acea perioadă, așa că nu știu mai multe detalii”, a spus Iovan pentru GSP.

Aceeași sursă notează că în cadrul clubului s-a demarat o anchetă internă după ce imaginile au făcut înconjurul țării. Reprezentanții CSA Steaua au adăugat că imaginile au mai mult de un an vechime, întrucât din luna decembrie a anului trecut părinții copiilor nu mai au voie să urce în autocarele clubului.

În plus, aceștia suspectează că imaginile au fost făcute publice de părinții copiilor care au fost excluși din club, după ce antrenorul grupei U15, Florin Neață ar fi fost amenințat cu bătaia.

ADVERTISEMENT