Fotbal international

Situație incredibilă în Elveția și în Spania! Două cluburi au prezentat transferul aceluiași fotbalist

09.01.2020 | 16:39
Situatie incredibila in Elvetia si in Spania Doua cluburi au prezentat transferul aceluiasi fotbalist
ADVERTISEMENT

Afacerea anului 2020 vine din Elveția, unde Stade-Lausanne-Ouchy l-a prezentat pe Rafidine Abdullah ca noul transfer al formației. La doar două minute distanță, Hercules Alicante, fosta echipă a lui Ionel Dănciulescu, a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare același fotbalist, care se află în probe la clubul spaniol.

Jucătorul prezentat la două formații diferite în același timp

Rafidine Abdullah, un mijlocaș în vârstă de 25 de ani, a fost protagonistul unui caz care a stârnit amuzamentul fanilor. Abdullah a fost prezentat pe twitter la formația din liga secundă elvețiană Stade-Lausanne-Ouchy, iar la doar două minute distanță, Hercules Alicante a postat o poză cu jucătorul, care se află în probe la formația iberică.

ADVERTISEMENT

Rafidine Abdullah și-a făcut junioratul la Olympique Marseille și a reușit să debuteze pentru echipa mare a lui „OM”, pentru care a jucat 23 de partide de-a lungul timpului.

  • 25 de ani a împlinit Rafidine Abdullah pe 15 ianuarie
Rafidine Abdullah prezentat în Elveția. Sursă foto: twitter
Rafidine Abdullah prezentat în Elveția. Sursă foto: twitter
Rafidine Abdullah prezentat în Spania. Sursă foto: twitter
Rafidine Abdullah prezentat în Spania. Sursă foto: twitter

CV impresionant al lui Rafidine Abdullah

Rafidine Abdullah are un CV impresionant, deși a rămas fără echipă și este în căutarea unei noi aventuri. Ultima formație pentru care a jucat a fost Waasland-Beveren din prima ligă belgiană, pentru care a evoluat în zece meciuri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Abdullah a mai trecut și pe la FC Cadiz din Spania, echipă unde a înscris trei goluri în 72 de partide, dar și la FC Lorient din Franța, pentru care a marcat un gol în 50 de meciuri.

De asemenea, Rafidine Abdullah a bifat șapte prezențe în naționala Insulelor Comore, țara pentru care a ales să joace, deși el s-a născut în Franța.

ADVERTISEMENT
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Rafidine Abdullah, conform transfermarkt.com