Fotbal intern

Situație incredibilă în fotbalul românesc. Mihai Răduț are de recuperat 70.000 de euro de la Pandurii, club de la care a plecat în urmă cu patru ani! A apelat la AFAN

05.03.2020 | 10:04
Situatie incredibila in fotbalul romanesc Mihai Radut are de recuperat 70000 de euro de la Pandurii club de la care a plecat in urma cu patru ani A apelat la AFAN
ADVERTISEMENT

Mihai Răduț s-a adresat AFAN pentru a primi 70.000 de euro, sumă ce i se datorează din contractul cu Pandurii Târgu Jiu, club aflat într-o situație delicată, aproape de intrarea în faliment.

Mihai Răduț are de recuperat 70.000 de euro de la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu este aproape de a intra pe lista cluburilor cu tradiție dispărute din fotbalul românesc. Clubul ce evolua în grupele Europa League în urmă cu șapte ani este aproape de faliment, iar situația îi afectează și pe unii dintre foștii jucători.

ADVERTISEMENT

Mihai Răduț a fost jucătorul celor de la Pandurii timp de doi ani, între 2014 și 2016, perioadă în care a fost unul dintre cele mai importante „piese” ale angrenajului gorjenilor, bifând 57 de partide de campionat, și, din cauza unei probleme financiare, nu a uitat nici acum de clubul aflat aproape de faliment.

Din contractul cu Pandurii Mihai Răduț mai are de primit o sumă ce se ridică la 70.000 de euro, conform Prosport, și, conștient că va fi greu să ajungă în alt mod la un consens, a apelat la AFAN.

ADVERTISEMENT

„E incredibil că nu își primește banii”

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a recunoscut că a fost surprins de faptul că situația lui Mihai Răduț nu s-a rezolvat, jucătorul oferindu-le membrilor Comisiilor toate actele de care aveau nevoie.

Totuși, Emilian Hulubei anunță că situația lui Răduț va fi remediată în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Băiatul ne-a contactat și ne-a rugat frumos să îl ajutăm. Mi-a spus ce acte are de la comisii, deciziile câștigate acolo, dar eu l-am rugat să ne dea toate documentele sale.

Ulterior noi i le vom trimite la un fond de ajutor din străinătate, un sindicat cu care noi colaborăm, iar acolo, împreună cu cei de la FIFPro, actele lui vor fi analizate. Acest sindicat are in cont patru milioane de euro pentru jucătorii care au probleme cu echipele care au intrat în faliment sau sunt desființate.

ADVERTISEMENT

La Mihai lucrurile sunt clare. Vom vedea ce sumă de bani își poate recupera, însă este clar că nu o să rămână cu mâna goală așa cum este acum. Este incredibil cum acest jucător de doi ani nu își primește banii, deși are actele de la comisii”, a declarat Emilian Hulubei pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT