Situaţie INCREDIBILĂ înaintea Cupei Africii pe Naţiuni. Parlamentarii din Uganda şi-au donat salariile ca "naţionala" să onoreze competiţia

Cupa Africii pe Naţiuni ia startul, sâmbătă, 14 ianuarie, în Gabon. La turneul final continental vor participa nu mai puţin de 16 naţionale, însă, pentru una dintre ele, prezenţa în sine reprezintă o corvoadă.

Reprezentativa Ugandei, cotată cu ultima şansă la câştigarea trofeului, are un buget de jumătate de milion de dolari pentru a face deplasarea în Gabon, cu 1,5 milioane mai puţin decât solicitase Federaţia. A fost nevoie de ajutor din partea parlamentarilor, care au donat o parte din salarii.

Uganda nu se mai calificase la Cupa Africii pe Naţiuni de 39 de ani, însă a avut parte de ghinion la tragerea la sorţi, urmând a evolua într-o grupă infernală cu Ghana, Mali şi Egipt.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933