ADVERTISEMENT
News

Situație incredibilă într-o comună din Timiș. Fostul primar a plecat acasă cu mobila de la serviciu

Autor: Robert Cristea | 04.11.2020 | 08:32
Situație incredibilă într-o comună din Timiș. Fostul primar a plecat acasă cu mobila de la serviciu
Situație incredibilă într-o comună din Timiș. Fostul primar a plecat acasă cu mobila de la serviciu. Foto: Facebook

Situație incredibilă într-o comună din Timiș, unde vechiul primar a golit biroul înainte să plece acasă.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Tîrziu, noul primar PNL al comunei Belinț, și-a început mandatul cu o surpriză, după ce fostul edil, Gheorghe Florin Laza (tot de la PNL), a plecat acasă cu mobila din primărie, conform Libertatea.

Laza a fost primar timp de 12 ani, dar nu a mai candidat la alegerile din 27 septembrie.

Comună din Timiș: Fostul primar a plecat acasă cu mobila

Fostul primar a declarat ca a ales să plece cu mobila din biroul său pentru că a fost achiziționată din fonduri personale, conform lugojinfo.ro. Laurențiu Tîrziu n-a stat pe gânduri și a reușit să-și decoreze repede biroul.

“Am comandat. Achiziția s-a făcut pe SEAP, am comandat mobila și a doua zi după învestire am avut mobilier în birou. Am avut noroc să am un mobilier mare, frumos, după patru ani o să rămână în primărie”, a spus primarul din Belinț.

ADVERTISEMENT

Conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice, noua mobilă a costat aproximativ 2.500 de euro. Edilul a cumpărat cu 12.089 de lei un fotoliu de primar, două birouri, o masă de ședințe, un dulap biblioraft și o comodă.
Tîrziu susține că fostul primar ar fi trecut, neoficial, de partea PSD.

“Cei de la PSD au vrut să-mi facă o chestie urâtă. În ultimele cinci luni s-au întors împotriva mea, el (fostul edil – n.r.) încă este membru PNL, dar nu are funcție niciunde. El ar fi susținut PSD din umbră, mi-a pus bețe în roate și în campanie. (…)

Oamenii au văzut, eu mi-am făcut o campanie frumoasă, bazată pe ceea ce sunt eu, pe ceea ce am făcut, am accesat două proiecte pe fonduri europene până la 33 de ani”, a spus Tîrziu.

ADVERTISEMENT

Luarențiu Tîrziu a devenit primar după ce a obținut 35,81% din voturile valabil exprimate. A avut o diferență de 172 de voturi față de principalul său contracandidat, Adrian-Ioan Petrescu de la PSD.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!