Sport

Situație incredibilă la CSM București. Clubul cu un buget de 11.000.000 € a fost împrumutat de FRH cu 2.600 de euro

27.11.2019 | 09:47
Situatie incredibila la CSM Bucuresti Clubul cu un buget de 11000000 E a fost imprumutat de FRH cu 2600 de euro
ADVERTISEMENT

Situație incredibilă la CSM București, club care are un buget anual de 11 milioane de euro. Conform gsp.ro, FRH (Federația Română de Handbal) a plătit pentru echipa masculină certificatul internațional de transfer al lui Viorel Fotache.

CSM București s-a împrumutat cu 2.600 de euro de la FRH

Conform sursei citate mai sus, CSM București a apelat la Federația Română de Handbal în luna octombrie a anului 2019, atunci când a solicitat prin intermediul unei adrese semnate de directorul general Gabriela Szabo un împrumut de 2.600 de euro.

ADVERTISEMENT

CSM București avea nevoie de această sumă pentru a primi CIT (Certificatul Internațional de Transfer) pentru componentul echipei naționale de seniori a României Viorel Fotache. Astfel, FRH a decis să aprobe împrumutul pentru a se realiza transferul internaționalului român.

Jucătorii sunt neplătiți de 3 luni

Situația de la clubul CSM București nu este una tocmai roz. Oficialii au cerut împrumutul la FRH, motivând că nu are bani în acest moment. Mai mult, jucătorii din echipa masculină de handbal nu și-au mai primit salariile de 3 luni. Asta nu e tot! CSM București a decis să joace ambele meciuri din turul 3 al Challenge Cup în Belarus, tocmai pentru a reduce din cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Unde au început problemele lui Viorel Fotache

Handbalistul echipei naționale a României Viorel Fotache nu primisese drept de joc pentru CSM București, iar problemele lui au început în momentul în care a ajuns la Dunărea Călărași, după un an și jumătate petrecut la TVB 1989 Stuttgard. FRH i-a dat dret de joc în 2017, chiar dacă nu avea certificatul de transfer internațional, necesar pentru suportivii români care revin în Liga Națoonală, dar EHF nu și a așteptat ca să se rezolve problema CIT-ului.