Fotbal intern

Situație incredibilă la Dinamo! Alexander Christovao i-a mințit pe șefi! Nu va putea juca în următoarele 8 etape

04.02.2019 | 20:11
Situatie incredibila la Dinamo Alexander Christovao ia mintit pe sefi Nu va putea juca in urmatoarele 8 etape

Printre jucătorii transferați în această iarnă de Mircea Rednic se numără și Alexander Christovao, un atacant angolez în vârstă de 25 de ani adus din Polonia. Povestea transferului său este cel puțin ciudată.

Christovao a fost suspendat în Polonia zece meciuri pentru o intrare extrem de dură asupra unui adversar. Totuși, angolezul i-a anunțat inițial pe șefii lui Dinamo că suspendarea sa a fost redusă la cinci etape de Comisia de Disciplină, iar două meciuri le-a stat deja în Polonia. Astfel, Christovao ar fi trebuit să stea pe bară numai trei meciuri în Liga 1 Betano.

Alexander Christovao i-a mințit pe șefi!

doardinamo.ro anunță însă că angolezul l-a mințit pe Mircea Rednic, iar suspendarea sa reală este cea inițială, de zece etape. Christovao va rata astfel nu mai puțin de opt meciuri, cele cinci rămase din sezonul regulat, cât și alte trei din play-off ori din play-out.

Rednic îl lăuda pentru corectitudine

În urmă cu doar două zile, Mircea Rednic îl lăuda pe Christovao pentru corectitudinea de care a dat dovadă, acesta acceptând un salariu lunar de 2.000 de euro pe durata suspendării. Când aceasta va expira, salariul angolezului se va dubla.

„Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro și să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îți vom dubla primele și o să recuperezi. El a fost corect cu noi”, a spus Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

Dinamo joacă primul meci din 2019 pe teren propriu cu Poli Iași. Orice pas greșit al „câinilor” este sinonim că ratarea play-off-ului.