Sport

Situație incredibilă la Dinamo! Conducerea i-a micșorat salariul “ultimului renegat” și l-a trimis la antrenament, dar Burcă nu a vrut să audă de el. Exclusiv

Marius Tomozei a acceptat micșorarea salariului și a vrut să revină la antrenamentele lui Dinamo, dar Ovidiu Burcă nu a vrut să audă de el. Șefii caută o soluție de reziliere.
08.02.2023 | 17:25
Situatie incredibila la Dinamo Conducerea ia micsorat salariul ultimului renegat si la trimis la antrenament dar Burca nu a vrut sa auda de el Exclusiv
Marius Tomozei, în tricoul lui Dinamo, într-un meci cu Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a reziliat contractele a patru dintre cei cinci jucători intrați pe lista neagră a lui Ovidiu Burcă, după greva din ianuarie, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Singurul rămas este Marius Tomozei, fotbalistul revenit recent după o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Conducerea i-a micșorat salariul “ultimului renegat” și l-a trimis la antrenament! Burcă nu a vrut să audă de el

Din informațiile noastre, situația fotbalistului este complicată. FANATIK a aflat că Tomozei a ajuns la un acord cu șefii pentru a-și scădea pretențiile salariale și de a evolua până în vară la Dinamo, când îi expiră contractul, în condițiile în care este aproape imposibil să își găsească în plin sezon un nou angajament.

ADVERTISEMENT

Dar, când a ajuns la antrenamente, Ovidiu Burcă i-a transmis că nu mai are ce căuta la ședințele de pregătire. Astfel s-a ajuns la o nouă situație delicată, în condițiile în care șefii dinamoviști nu vor să îi rezilieze contractul în condițiile cerute de fotbalist.

Marius Tomozei vrea banii la zi ca să rezilieze cu clubul!

Marius Tomozei și-a scăzut din pretenții. Inițial, a solicitat două salarii în plus pentru a rezilia cu Dinamo, însă FANATIK a aflat că fotbalistul s-ar mulțumi să își încaseze banii la zi pentru a pleca de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă noile condiții ale fundașului vor fi acceptate de conducerea clubului. Jucătorul venit în iarna anului trecut mai are contract cu Dinamo până la finalul sezonului, dar antrenorul a anunțat clar că nu mai are nevoie de el.

Patru dintre cei cinci fotbalişti intraţi pe lista neagră şi-au reziliat contractele

De altfel, Marius Tomozei este unul dintre cei cinci jucători intrați în dizgrația antrenorului după greva din luna ianuarie, lista fiind anunțată de publicația noastră. Vasile Buhăescu, Bogdan Gavrilă, Alin Dudea și Ștefan Fara și-au reziliat deja contractele.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii plecați de la Dinamo s-au apărat în spațiul public și au spus că nu ei au pornit răscoala de la club, ci au fost solidari cu ceilalți colegi ai lor, care au hotărât să protesteze vis-a-vis de restanțele salariale.

Tomozei, la Dinamo din ianuarie 2022!

“Câinii” au acelaşi lot ca şi în prima parte a sezonului, echipa având interdicţie de la FIFA pentru a transfera jucători. Chiar şi aşa, Dinamo este aproape de calificarea în play-off, la doar două puncte de locul 6, ocupat de Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Marius Tomozei a venit din postură de jucător liber de contract la Dinamo de la UTA Arad. S-a accidentat grav în meciul cu FC Botoşani, disputat pe 7 februarie 2022, suferind o ruptură de ligamente încrucişate. S-a întors la antrenamente la începutul acestui an.

  • 32 de ani are fundaşul dinamovist
  • 1 an a trecut de când Tomozei nu a mai evoluat
ADVERTISEMENT
Tags: