Foto. Situaţie incredibilă la un meci din România. Baschetbalist decedat, anunţat în echipa oaspeţilor

Eduard Popa   
in Sporturi
20/03/2018, 16:13
Foto. Situaţie incredibilă la un meci din România. Baschetbalist decedat, anunţat în echipa oaspeţilor

Suporterii care au mers la partida din Sala Polivalentă din Iaşi au fost întâmpinaţi cu un program al meciului pe care erau scrise numele celor două echipe. Surpriză însă! La CSU Sibiu era prezentată formula pe care echipa a avut-o în ultimul duel direct, cel din 2012. 

Mai mult, potrivit site-ului de specialitate totalbaschet.ro, pe flyer-ul distribuit de organizatori În formaţia sibiană era şi un jucător decedat. Este vorba despre Andrei Lefter, cel care a murit în urmă cu cinci ani, în zona unui complex studenţesc din Sibiu. Baschetbalistul a ajuns la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean din localitate, după ce a fost găsit de medici plin de sânge, cu cioburi de sticlă în palmă şi intrat deja într-o stare de comă profundă, potrivit ProSport. Andrei Lefter a alunecat şi a căzut după ce ar fi încercat să escaladeze burlanul unui cămin studenţesc. Poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrau că a căzut de la înălţime şi nu că a fost victima unei infracţiuni cu violenţă.Timp de patru zile, fostul jucător a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, însă şansele de supravieţuire au fost minime de la început. VEZI FOTO MAI JOS

Peste 6 ani, acelaşi rezultat

Flyer-ul a purtat ghinion pentru Poli Iaşi, una dintre codaşele clasamentului din Liga Naţională. Ca şi în urmă cu 6 ani, când moldovenii au întâlnit echipa din flyer şi au pierdut cu 102-71, ieşenii au fost înfrânţi de formaţia din Sibiu. De data aceasta cu 89-67. Pentru sibieni a fost a 17-a victorie şi, colaborată cu succesul de aseară în faţa lui Dinamo (scor 112-53), au terminat pe primul loc la sfârşitul sezonului regulat al primei ligi de baschet.

Închide ×