Situaţie incredibilă. Nu au mai ajuns la meciul cu CSA Steaua din cauza unui accident de circulaţie!

Eduard Popa    Silviu Ghering   
in Fotbal intern
10/04/2018, 19:43
Situaţie incredibilă. Nu au mai ajuns la meciul cu CSA Steaua din cauza unui accident de circulaţie!

CSA Steaua s-a impus în faţa celor de la AS Termo cu scorul de 9-0. Golurile au fost înscrise Cătălin Mirea (4), Alin Predescu şi Mihai Olaru, câte o dublă, şi Adrian Vîlcea. Adversarii steliştilor au început şi în dezavantaj numeric.

Asta din cauza unui accident de circulaţie, în care au fost implicaţi trei dintre fotbalişti. Din fericire, aceştia n-au păţit nimic, au ajuns după startul partidei şi au jucat împotriva CSA Steaua.

Antrenor Termo: „Un jucător nu mi-a răspuns la telefon”

Pe lângă cei trei fotbalişti care au întârziat la meci, un alt jucător nu i-a răspuns antrenorului la telefon: “Avem o situaţie dificilă, mulţi sunt angajaţi, e şi cu perioada aceasta cu Paştele. E cam greu să ne păstrăm echilibrul numeric şi valoric. Mereu am avut probleme când am jucat în timpul săptămânii. Când jucam sâmbăta, ne adunam câte 13-14. Aşa e la noi, acum cu Paştele, mai venim după o bere, aşa e la nivelul ăsta. Băieţii termină programul la 3-4. A fost şi un accident, au întârziat, chiar am rugat brigada de arbitri să ne lase să întârziem meciul 10 minute. Unul e trecut pe foaie, dar nu mi-a răspuns la telefon”, a declarat Marin Dan, antrenorul celor de la AS Termo, pentru Telekom Sport.

Închide ×