Fotbal international

Situaţie inedită în Lokomotiv Moscova – FC Porto! Aleksei Miranchuk, pasă decisivă pentru fratele său geamăn! Video

25.10.2018 | 00:30
Situaţie inedită în Lokomotiv Moscova - FC Porto

Situaţie inedită în meciul Lokomotiv  Moscova – FC Porto, partidă din Grupa D a Ligii Campionilor. După un start dezamăgitor al ruşilor, în care au primit două goluri şi Manuel Fernandes a ratat un penalty, Anton Miranchuk a redus din diferenţă pe finalul primei reprize.

În minutul 38 al meciului Lokomotiv Moscova – FC Porto, fraţii gemeni Miranchuk au reuşit să conclucreze. Aleksei Miranchuk a pătruns în banda dreaptă şi i-a pasat în interiorul careului lui Anton, care l-a învins pe Iker Casillas cu un şut plasat.

Situaţie inedită în Lokomotiv Moscova – FC Porto! “Gemenii golului”

Situaţia inedită din meciul Lokomotiv Moscova – FC Porto i-a făcut pe internauţi să glumească pe seama faptului că fraţii Miranchuk au reuşit să conclucreze atât de bine. “Gemenii golului”, “Mama lor trebuie să fie foarte mulţumită” sau “Trebuie transferaţi la pachet, nu?”, au fost câteva dintre replicile care au curs pe reţelele de socializare după performanţa obţinută de gemenii Miranchuk.

Fraţii Miranchuk joacă la Lokomotiv Moscova din 2013, primul care a debutat pentru formaţia din capitala Rusiei fiind Aleksei. Anton, care joacă pe postul de mijlocaş, a evoluat timp de şase luni la Levadia Tallinn, unde a fost împrumutat de Lokomotiv Moscova. În vară, cei doi fotbalişti au făcut parte din lotul echipei naţionale a Rusiei pentru Campionatul Mondial, însă doar Aleksei a bifat minute la turneul final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri