Premier League

Situație inedită în Premier League. Roy Hodgson ar putea antrena Crystal Palace de acasă

17.03.2020 | 19:41
Situatie inedita in Premier League Roy Hodgson ar putea antrena Crystal Palace de acasa
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus duce la situații cu care sportul nu s-a mai confruntat. Guvernul Britanic ia în considerare să oblige persoanele de peste 70 de ani să intre în izolare la domiciu, decizie ce l-ar obliga pe Roy Hodgson să o antreneze pe Crystal Palace de acasă.

Roy Hodgson ar putea să antreneze de acasă

Fotbalul din Premier League a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus până pe 4 aprilie, dar cluburile vor relua în următoarele zile, cel mai probabil, antrenamentele, însă cel mai vârstnic antrenor din prima ligă engleză, Roy Hodgson de la Crystal Palace, ar putea fi pus în situația de a conduce ședințele tehnice de acasă.

ADVERTISEMENT

Boris Johnson, Prim Ministru al Marii Britanii, ia în considerare plasarea mai multor categorii de cetățeni, printre care și cei de peste 70 de ani, în izolare la domiciu, decizie ce l-ar împiedica pe Roy Hodgson să meargă la antrenamente.

Ideea lui Boris Johnson este susținută și de Ministrul Sănătății din Regat, Matt Hancock, care a declarat că decizia i-ar proteja pe vârstnici de amenințarea coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Este în planul nostru ca persoanele vulnerabile și cele mai în vârstă să rămână la domiciliu în această perioadă în care amenințarea Covid-19 este în creștere”, a declarat Matt Hancock, conform Daily Mail.

Tehnicianul lui Crystal Palace, locul 11 în Premier League după 29 de runde, este cel mai în vârstă antrenor din prima ligă engleză, la 72 de ani.

ADVERTISEMENT

Se reia Premier League pe 4 aprilie?

Forurile conducătoare ale fotbalului englez au suspendat Premier League și ligile inferioare până pe 4 aprilie, dar extinderea din ultima perioadă a pandemiei de coronavirus ar putea conduce la prelungirea perioadei de pauză.

Totuși, după ultima decizia luată de UEFA, amânarea Campionatului European pentru vara lui 2021, competițiile se vor relua mai târziu decât datele stabilite inițial, forul continental recomandând încheierea campionatelor naționale până la sfârșitul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Din actualul sezon de Premier League mai sunt nouă etape de disputat.

Tags: