Sport

Situație jenantă pentru FC U Craiova înaintea meciului de la Botoșani. Unii jucători merg cu avionul, alții cu autocarul. Exclusiv

FANATIK a aflat că jucătorii lui FC U Craiova 1948 vor face deplasarea la Botoșani pentru meciul din etapa a șasea a play-out-ului Casa Pariurilor Liga 1 cu avionul și cu autocarul.
22.04.2022 | 14:46
Situatie jenanta pentru FC U Craiova inaintea meciului de la Botosani Unii jucatori merg cu avionul altii cu autocarul Exclusiv
FC U Craiova se află pe locul 10 în clasament cu 28 de puncte, 7 mai puțin decât liderul din play-out, Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se deplasează la Botoșani pentru meciul din etapa a șasea din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1, însă FANATIK a aflat că deplasarea se pare că va fi o adevărată aventură.

Situație ciudată pentru echipa lui Nicolo Napoli la deplasarea de la Botoșani

FC U Craiova 1948 va juca în deplasare cu FC Botoșani, luni, 25 aprilie, de la ora 15:30. FANATIK a aflat în exclusivitate că o parte dintre jucători vor merge cu avionul, în timp ce restul vor ajunge la Botoșani cu autocarul.

ADVERTISEMENT

La meciul din sezonul regulat, încheiat la egalitate, scor 1-1, jucătorii lui Adrian Mititelu au mers pentru prima și singura dată cu charterul, moment cu care oltenii s-au mândrit pe canalele oficiale ale clubului. Ba mai mult, au pus chiar și sigla clubului pe avion.

Cu o victorie, echipa lui Adrian Mititelu se poate apropia la doar un punct de FC Botoșani și intră în lupta pentru locurile de baraj pentru cupele europene. În acest moment, FC U Craiova 1948 se află pe locul zece în clasament cu 28 de puncte, cu șapte mai puțin decât liderul din play-out, Rapid.

ADVERTISEMENT

Reacția președintelui Marcel Pușcaș pentru Fanatik: „Mergem cu ce putem”

Contact de FANATIK, președintele lui FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, nu a dorit să explice motivele pentru care s-a luat această decizie:

„Are vreo relevanță? Mergem cu ce putem. Incredibil, cu ce pleacă o echipă în deplasare (n.r. râde). Nu e nimic interesant, suntem organizați foarte bine și e o deplasare foarte bună”, a fost reacția oficialului pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. nu poate fi prezent în continuare alături de echipă pe stadion

Adrian Mititelu Jr. este suspendat în continuare pentru incidentele de la Mioveni din meciul cu Rapid, când a aruncat cu o sticlă de apă spre Săpunaru.

Astfel, finanțatorul lui FC U Craiova 1948 nu va putea fi prezent pe stadion alături de echipă în acest final de sezon în care echipa poate cu puțin noroc și ajutată de rezultate să prindă un loc de baraj pentru Conference League.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 va mai juca în ultimele trei etape cu UTA acasă, în deplasare cu Rapid, iar în ultima etapă vine la Craiova Sepsi Sfântu Gheorghe.

  • 10 e locul ocupat de FC U Craiova 1948 înainte de meciul de la Botoșani, cu 28 puncte și 4 meciuri până la finalul campionatului 
ADVERTISEMENT