Life

Situație stânjenitoare pentru Gabriela Cristea. De ce o acuză fanii

01.08.2020 | 15:35
Situatie stanjenitoare pentru Gabriela Cristea De ce o acuza fanii
ADVERTISEMENT

După cea de-a doua naștere care a îngrășat-o vizibil, Gabriela Cristea a reușit să slăbească aproximativ 25 de kilograme. S-a lăudat cu performanța ei în mediul online, iar fanii i-au apreciat munca.

Fotografiile postate pe Instagram și pe Facebook arătau rezultatele uimitoare pe care vedeta a reușit să le obțină într-un timp foarte scurt. Unii chiar au fost interesați și au vrut să știe ce dietă a ținut pentru a o urma și ei.

ADVERTISEMENT

Invitată în studioul lui Mihai Gâdea, însă, Gabriela Cristea a arătat altceva față de imaginile din mediul online. ”Exagerezi cu photoshopul. Uite adevărul”, i-a scris o fană.

Gabriela Cristea acuzată de fani că utilizează prea mult photoshopul

Gabriela Cristea este acuzată de urmăritorii din mediul virtual că-și modifică fotografiile pentru a părea mai slabă decât este. Chiar dacă a reușit să scape de kilograme, se pare că realitatea nu este cea pe care vrea ea să o expună.

ADVERTISEMENT
Situație stânjenitoare pentru Gabriela Cristea. De ce o acuză fanii. sursă foto: wowbiz.ro

Apariția Gabrielei Cristea în studioul lui Mihai Gâdea i-a bulversat pe fanii vedetei care au început să-și pună întrebări despre dieta și kilogramele Gabrielei. La televizor s-a putut observat că schimbarea fizică a Gabrielei Cristea nu e nici pe departe atât de mare cum este expusă în imaginile postate de ea în mediul online.

După ce au văzut-o, fanii au observat că între fotografiile de pe conturile de socializare și felul în care a apărut la tv este o diferență destul de mare.

ADVERTISEMENT

”Chiar te urmăresc cu drag dar prea exagerezi cu photoshop-ul, în poze arăți foarte slabă și total schimbată. Și uite adevărul…”, i-a scris o prietenă virtuală.

”E diferență de la cer la pământ cu pozele pe care le pune ea… oricum e ok la vârsta ei!”, i-a mai scris o fană.

ADVERTISEMENT

Au existat, totuși, și internauți care cred că televizorul ”îngrașă” și că, în realitate, Gabriela Cristea nu este atât de pufoasă cum apare în studio.

ADVERTISEMENT