News

Situație surprinzătoare în Liga 1. Poli Iași a reușit să rezolve problema medicului. E femeie😊 Exclusiv

15.05.2020 | 22:58
Situatie surprinzatoare in Liga 1 Poli Iasi a reusit sa rezolve problema medicului E femeie Exclusiv
Meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si FC Dinamo din etapa a II-a a play-out-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, sambata, 7 martie 2020.© FOTO:Dragos Pascaneanu/Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Poli Iași a reușit să-și găsească medic la puțin timp după ce a rămas în aer din acest punct de vedere cu câteva zile înainte de reluarea pregătirilor. Eugeniu Moroșanu și Alexandru Pătrașcu au demisionat din cauza protocolului medical cerut de autorități din cauza pandemiei de Covid 19.

Din informațiile FANATIKpreședintele Ciprian Paraschiv s-a mișcat repede și a „rezolvat” cazul. Surpriza este că Andrei Cristea și colegii săi vor avea parte de o doamnă doctor care se va ocupa de ei!

ADVERTISEMENT

Situație surprinzătoare în Liga 1. Poli Iași a reușit să rezolve rapid problema medicului. E femeie😊

Eugeniu Moroșanu și Alexandru Pătrașcu, cei doi medici din staff-ul lui Poli Iași, au plecat de la echipă înainte ca echipa să revină la pregătiri. Aceștia au anunțat că nu vor să își asume niciun fel de risc odată cu reluarea campionatului.

Președintele Ciprian Paraschiv a încercat, la solicitarea antrenorului Mircea Rednic, să rezolve cât mai rapid această situație critică. A avut două variante pe masă și a ales-o pe cea care pare cea mai surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Poli Iași va avea medic o femeie, doamna Andreea Perju, care a acceptat marea provocare din partea clubului din Copou! Mamă a doi copii, fată și băiat, Andreea Perju are certificat de medic specialist în medicină de familie.

De fapt, așa cum se vede în captura de mai jos, Direcția de Sănătate Publică Iași a postat recent pe propriul site (pe 12 mai) lista celor care pot veni să-și ridice certificatul de medic specialist. Andreea Perju, cu ordinul OMS numărul 1546/2018, tocmai și l-a ridicat!

ADVERTISEMENT
andreea perju
Lista publicată de DSP Iași pe 12 mai 2020 și pe care se găsește și numele noului medic al lui Poli Iași, Andreea Perju

Ciprian Paraschiv a început ziua cerând înghețarea play-out-ului și a terminat-o angajând medic la Poli Iași!

Președintele Ciprian Paraschiv a avut o zi, 15 mai, extrem de încărcată. Printre treburile zilnice de la birou, printre care și găsirea unui medic pentru echipă, Paraschiv a făcut și valuri în fotbalul românesc.

El a fost inițiatorul unei scrisori trimise către LPF, prin care șase cluburi din Liga 1 cereau cu argumente înghețarea play-out-ului în acest moment. Era vorba despre Iași, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Voluntari și Chindia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că demersul șefului de la Iași a fost respins cu vehemență atât de LPF, cât și de deținătorul drepturilor TV. Informația site-ului nostru a fost confirmată ulterior de toate părțile.

Astfel că Iașului nu-i rămâne în acest moment decât să se lupte pe teren pentru a-și îndeplini obiectivele. Bineînțeles cu un nou medic la echipă…

ADVERTISEMENT