Sporturi

Situație tragică în familia gimnastei Simone Biles. Fratele ei este acuzat că a omorât 3 oameni

30.08.2019 | 19:16
Simone Biles în timpul unui concurs de gimnastică. Fratele acesteia este acuzat că a omorât 3 oameni.

Situație tragică în familia gimnastei Simone Biles, toate acestea după ce Tevin Biles-Thomas, fratele multiplei campioane olimpice la gimnastică, a fost acuzat că a omorât 3 oameni la o petrecere care a avut loc în Ohio.

Fratele gimnastei Simone Biles este acuzat că a omorât 3 oameni

Tevin Biles-Thomas (24 de ani) a fost acuzat de crimă în urma unor împușcături car eau avut lo în noaptea de Revelion. Astfel, pe numele fratelui gimnastei Simone Biles au fost deschise mai multe capete de acuzare, inclusiv omor, agresiune și sperjur, anunță People.

Tevin Biles-Thomas a fost arestat joi, 29 august, în jurul orei 15.30. Se pare că fratele gimnastei Simone Biles a făcut parte dintr-un grup neinvitat la petrecerea organizată cu ocazia trecerii în anul 2019 și a avut loc o altercație între grup și invitați. Delvante Johnson (19 ani), Toshaun Banks (21 de ani) și Davaughn Gibson (23 de ani) au fost uciși.

Federația de Gimnastică din SUA a emis un comunicat după incidentul avut loc în familia gimnastei Simone Biles. “Federația de Gimnastică din SUA oferă sprijin necondiționat pentru Simone Biles și familia ei în aceste momente dificile. Aceasta este o situați foarte personală și privată pentru familia Biles și le vom respecta confidențialitatea și sperăm că și alții vor face același lucru”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri