ADVERTISEMENT
Fotbal international

Situaţie uluitoare la Shirak, adversara FCSB în Europa! A împrumutat 8 jucători, toţi vânduţi în vară de armeni, de la o echipă cu 23 de cazuri de COVID-19

Autor: Razvan Nicolae | 26.08.2020 | 13:02
Situaţie uluitoare la Shirak, adversara FCSB în Europa! A împrumutat 8 jucători, toţi vânduţi în vară de armeni, de la o echipă cu 23 de cazuri de COVID-19
Situaţie uluitoare la Shirak, adversara FCSB în Europa League! A împrumutat 8 jucători, toţi vânduţi în vară de armeni, de la o echipă cu 23 de cazuri de COVID-19 (sursă foto: FB Shirak)

Shirak a plecat miercuri dimineaţă spre Bucureşti şi va întâlni joi, de la ora 21:30, pe FCSB în turul 1 preliminar din Europa League. FANATIK a analizat lotul armenilor şi a descoperit o situaţie uluitoare, una care aduce aminte de fotbalul jucat în spatele Cortinei de Fier, dar şi care poate să aducă teama în rândul jucătorilor lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte să plece la Bucureşti, Shirak a anunţat pe contul oficial de Facebook că lotul echipei a fost întărit cu nouă fotbalişti. Dintre aceştia, opt au fost vânduţi în vară la Ararat Erevan de adversara FCSB în Europa League, iar acum s-au întors la Shirak pentru o perioadă scurtă de timp.

Situaţia este una de-a dreptul uluitoare, din moment ce Shirak a cerut amânarea meciului cu Ararat Erevan, programat să se dispute sâmbătă, 22 august, după ce adversara a anunţat că se confruntă cu 23 de cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Shirak a împrumutat 8 fotbalişti înainte de meciul cu FCSB

În vară, Shirak i-a cedat pe Vsevolod Iermakov, Marko Prljevic, Uros Nenadovic, Hrair Mkoian, Zhirair Margarian, Karen Muradian, Edgar Malakian şi  David Manoian la Ararat Erevan. Afacerea s-a realizat uşor, din moment ce ambele echipe sunt patronate de aceeaşi persoană.

“Shirak nu mai e o echipă puternică acum. Proprietarul lor sau cel care se ocupă acolo are două echipe: Shirak și Ararat Yerevan. El a luat jucătorii cei mai bun de la Shirak, i-a transferat la Yerevan, inclusiv pe antrenor”, spunea Denis Zmeu, preparator fizic la Ararat Armenia, pentru Digi Sport, după tragerea la sorţi din turul 1 preliminar Europa League.

ADVERTISEMENT

Cei opt fotbalişti cedaţi în vară la Ararat Erevan s-au întors la Shirak şi au făcut deplasarea pentru meciul cu FCSB. Totul a fost anunţat marţi, cu o zi înainte ca adversara roş-albaştrilor să plece spre Bucureşti, printr-un comunicat care aduce aminte de perioada Cortinei de Fier.

Anunţul împrumutului a fost făcut de Ararat Erevan

“Fotbaliştii de la Ararat o vor ajuta pe Shirak în Europa League. Având în vedere că fotbalul armean trebuie reprezentat corespunzător în Europa, cluburile Ararat şi Shirak au convenit ca jucătorii Vsevolod Iermakov, Marko Prljevic, Uros Nenadovic, Hrair Mkoian, Zhirair Margarian, Karen Muradian, Edgar Malakian şi  David Manoian să o ajute pe Shirak în Europa League.

ADVERTISEMENT

Aceştia vor fi împrumutaţi la Shirak pe termen scurt, apoi vor reveni la Ararat. Acest transfer nu va afecta meciurile din campionat”, au anunţat oficialii clubului Ararat Erevan.

Anunţul împrumutului a fost făcut doar de clubul Ararat Erevan, în timp ce Shirak a anunţat sec numele celor opt jucători care vor intra pe lista UEFA. Al nouălea fotbalist este Solomon Udo, al cărui contract a fost prelungit recent de adversara FCSB.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Shirak: 2,05 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!