Sport

Sivasspor a jucat în Gruia cu tricouri împrumutate chiar de la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat cu echipamentul turcilor

CFR Cluj i-a îmbrăcat în această seară pe adversarii de la Sivasspor, cărora nu le-a ajuns la timp echipamentul de joc. Tricourile au fost rătăcite pe aeroport.
15.09.2022 | 22:02
Sivasspor a jucat in Gruia cu tricouri imprumutate chiar de la CFR Cluj Ce sa intamplat cu echipamentul turcilor
Sivasspor a evoluat în meciul cu CFR Cluj în tricouri împrumutate chiar de la campioana României. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Situație cu totul neașteptată înaintea meciului dintre CFR Cluj și Sivasspor, încheiat cu victoria turcilor, scor 1-0. Oaspeții s-au trezit fără echipamentul lor de joc, după ce acesta a fost rătăcit pe aeroport, astfel că au apelat tocmai la bunăvoința adversarilor lor din etapa a grupei G din Conference League.

CFR i-a îmbrăcat pe cei de la Sivasspor

Cu toate că ieri Dan Petrescu i-a elogiat pe cei de la Sivasspor, la conferința de presă, pentru investițiile importante făcute în jucători și în salariile acestora, astăzi ardelenii s-au trezit cu o solicitare cu totul neobișnuită din partea turcilor: să le dea niște tricouri de joc!

ADVERTISEMENT

Cum românii sunt, de obicei, foarte primitori și atenți la nevoile oaspeților, cei de la CFR Cluj au răspuns pozitiv și au pus la dispoziția jucătorilor lui Sivasspor tricouri albe, folosite la antrenamente, conform GSP.

Singura problemă o reprezintă sigla sponsorului sportiv, care este unul diferit la Sivasspor, Tony Montana, față de cel al campioanei României, Nike.

ADVERTISEMENT

Emblema lui Sivasspor s-a dezlipit în timpul meciului

Dar cum exista riscul de a nu putea disputa partida de astăzi din Gruia, turcii au ales o soluție de compromis și au apărut pe gazon în șorturi negre și în tricourile albe împrumutate de la CFR Cluj.

Pe acestea, au lipit emblema clubului, iar pe spatele acestora au fost imprimate numerele de joc și numele jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Numai că la puțin timp după startul partidei, logo-ul de pe tricouri a început să se dezlipească, ceea ce a stârnit și o reacție amuzantă din partea lui Bogdan Stelea.

CFR i-a îmbrăcat, Sivasspor i-a descălțat

“Ce să faci ca să fii sigur? Probabil echipele mari își trimit echipamentele de dinainte. Când jucam, nu îmi lăsam niciodată ghetele și mănușile în bagaj. Le luam după mine. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla, măcar pe alea să le am. Mă gândeam acum, ce să faci? Să le dai echipamentul să îl ia cu ei? Nu ai ce să faci”, a declarat fostul portar al naționalei României în studioul DigiSport.

ADVERTISEMENT

Chiar și în echipamentul de împrumut, Sivasspor nu a avut prea mari probleme și a reușit să se impună cu 1-0, gol marcat de Max Gradel din penalty.

ADVERTISEMENT