Sport

Sivasspor – CFR Cluj 3-0, în etapa 5 din grupele Conference League. Umiliți în Turcia, ardelenii păstrează șanse de calificare. Video

CFR Cluj a pierdut la scor de neprezentare la Sivasspor, dar, cu o victorie în ultima etapă, se poate califica în „primăvara” Conference League.
27.10.2022 | 23:54
Sivasspor  CFR Cluj 30 in etapa 5 din grupele Conference League Umiliti in Turcia ardelenii pastreaza sanse de calificare Video
Sivasspor - CFR Cluj Live stream ora 22:00 în etapa 5 din grupele Conference League. Revanșă și calificare!. În tur, la Cluj, turcii au învins cu 1-0, ardelenii fiind grav prejudiciați de arbitraj. Foto: CFR Cluj Facebook
ADVERTISEMENT
27-10-2022
18:57

Sivasspor - CFR Cluj 3-0 (Yatabare 22, 73, Janga 65-a.g.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 73 – GOOOL Sivasspor!!! Turcii profită de o nouă greșeală din defensiva ardelenilor! Yatabare face „dubla” după ce marchează în poarta goală!

Min. 65 – GOOOL Sivasspor!!! Janga deviază în proprie poartă mingea șutată din lovitură liberă de Gradei!

Min. 22 – GOOOL Sivasspor!!! Yatabare deschide scorul, deși reluările au arătat că vârful se afla într-o poziție afară din joc.

Min. 20 – Goalkeeperul italian are o nouă paradă de excepție. Îl blochează într-o situație dificilă pe Yatabare.

Min. 17 – Saba execută excelent o lovitură liberă, dar Scuffet scoate de sub bara transversală! Arbitrii nu văd intervenția italianului și acordă aut de poartă.

Min. 1 – A început meciul!

27-10-2022
17:46

Echipele de start la Sivasspor - CFR Cluj

Echipele de start la meciul Sivasspor – CFR Cluj.

  • Sivasspor: Vural – Murat, Goutas, Caner, Ugur Ciftici – Hakan Arslan, Keita – Njie, Sabia, Erdogan – Yatabare. Rezerve: Baver, Yildirim – Appindangoye, Gradel, Yalcin, Charisis, Angielski, Ulvestad, Musa, Ziya Erdal, Kaan Onaran, Albayrak. Antrenor: Riza Calimbay.
  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Kollinger, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Deac, Janga, Roger. Rezerve: Gal, Bălgrădean – Brucic, Burcă, Billong, Malele, Petrila, Hammershoj-Mistrati, Hoban, Bordeianu, Braun, Buş. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Sivasspor – CFR Cluj are loc joi, 27 octombrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 5-a din grupa G a Conference League. Cele două echipe ocupă primele două poziții, cu câte 7 puncte, urmate de marea favorită Slavia Praga și de Ballkani, ambele cu 4 puncte.

Unde se joacă meciul Sivasspor – CFR Cluj

Confruntarea Sivasspor – CFR Cluj se dispută joi, 27 octombrie, de la ora 22:00, pe stadionul Yeni 4 Eylul, care în traducere înseamnă Noul stadion 4 septembrie. Noul pentru că este o arenă modernă, inaugurată în 2016, cu o capacitate de 27.000 de locuri care înlocuiește vechiul stadion cu același nume, dar care nu era situat pe locul actualului, ci într-o cu totul altă parte a localității.

ADVERTISEMENT

Denumirea de 4 septembrie amintește de momentul crucial al noului stat turc, congresul care a avut loc chiar la Sivas, în centrul Anatoliei, pe 4 septembrie 1919, a durat o săptămână și a dus la dispariția Imperiului Otoman și formarea Republicii Turcia, sub conducerea lui Mustafa Kemal, care avea să fie apoi supranumit Ataturk, adică tatăl turcilor. Este un stadion foarte frumos, cu o arhitectură deosebită, prevăzută să limiteze cât se poate intensitatea cu care bate vântul în această regiune.

Cine transmite la TV partida Sivasspor – CFR Cluj

Partida Sivasspor – CFR Cluj se joacă joi, 27 octombrie, de la ora 22:00, pe stadionul Yeni 4 Eyul din localitatea turcă, în etapa a 5-a din grupa G a Conference League și va fi transmisă la televizor în direct și în exclusivitate pe postul Pro Arena, care a difuzat toate meciurile lui CFR din grupa de Conference League. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Sivas, în partea estică a Anatoliei centrale, joi, 27 octombrie este o zi însorită, dar mult mai rece decât în restul Turciei și decât în multe alte orașe din România și din Europa. Este datorată această răcire vântului puternic și rece, o caracteristică a zonei. Maxima la ora amiezii va fi de 17 grade, iar la ora meciului va scădea mult, până la 11 grade. Jocul va fi condus de arbitrul norvegian Rohit Saggi, care nu a mai fost până acum la niciun meci al celor două echipe, dar care a condus returul din turul preliminar Rapid Viena – Neftci Baku, echipa lui Laurențiu Reghecampf, comițând numeroase erori în defavoarea azerilor.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Sivasspor – CFR Cluj

Sivasspor este pregătită de către unul dintre cei mai experimentați și mai apreciați antrenori turci, Riza Calimbay. Acesta nu se poate baza la returul cu CFR Cluj pe aportul lui Musa, Erdal și Yalcin, iar prezența lui James și Ulvestad va fi decisă de staff-ul medical înainte de meci, ei având anumite probleme.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj îl are absent până anul viitor pe cel mai bun atacant din lot, croatul Gabriel Debeljuh, în recuperare după operația de ligamente, el accidentându-se grav în meciul cu Șahtior Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League, în returul de la Cluj. Va absenta un alt jucător din compartimentul ofensiv, ghanezul Yeboah, care este suspendat.

Cote la pariuri la jocul Sivasspor – CFR Cluj

Deși CFR Cluj a furnizat în ultimele două etape două surprize serioase, reușind să câștige, fără a primi gol, ambele partide cu marea favorită a grupei, Slavia Praga, iar Sivasspor a pierdut, de-a dreptul halucinant, acasă, cu 4-3, în fața kosovarilor de la Ballkani, casele de pariuri merg destul de decis pe mâna turcilor.

ADVERTISEMENT

Aceștia au cotă de 2,15 la victorie față de 3,75 pentru oamenii lui Dan Petrescu. Un gol marcat de CFR are cotă 1,70, la fel ca și varianta șansă dublă X2. Șansă dublă 1X are cotă de 1,30 iar gol înscris de Sivas 1,30. Total goluri peste 1,5 ajunge la cota de 1,40. În tur, la Cluj, Sivas a învins cu 1-0, dar CFR a avut penalty clar, ignorat complet de arbitru.

ADVERTISEMENT