Life

Slăbiciunea pe care o are Irina Rimes. Artista i-a uimit pe jurații de la Vocea României. “Dacă se lasă asta pe post…”

Irina Rimes a recunoscut slăbiciunea pe care o are. Cântăreața i-a uimit pe jurații de la Vocea României cu dezvăluirile ei.
20.10.2023 | 23:45
Slabiciunea pe care o are Irina Rimes Artista ia uimit pe juratii de la Vocea Romaniei Daca se lasa asta pe post
Ce slăbiciune are Irina Rimes. Sursa foto: Capturi Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a recunoscut, la Vocea României, care este slăbiciunea ei. Cântăreața a fost surprinsă după ce a văzut ce concurent a urcat pe scenă. Iată ce i-a plăcut artistei la el!

Irina Rimes a spus, la Vocea României, care e slăbiciunea ei

În ediția din 20 octombrie Vocea României, după ce Robert Sălăgean a terminat de cântat melodia “Supergirl”, Smiley a fost singurul care s-a întors, astfel că acesta a ajuns automat în echipa lui. Antrenorul a fost impresionat de vocea lui.

ADVERTISEMENT

Robert le-a spus antrenorilor că se ocupă cu muzica în prezent, după o perioadă în care a făcut, în paralel, training de persuasiune în vânzări. Deși nu s-a întors la concurent, Irina Rimes a recunoscut că are o slăbiciune pentru bărbații “rârâiți”, care pronunță “r” cum o fac francezii.

“Vreau să-ți zic ceva, nu prea are legătură, dar acum, când ai început să vorbești, mă bucur că nu m-am întors, că mie îmi plac foarte mult rârâiții și nu pot să mă concentrez când vorbești așa.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbeai și spuneai ceva serios, eu nu puteam să mă concentrez, și poate că e mai bine, dar mă bucur mult că ai ajuns la Smiley în echipă”, i-a spus Irina Rimes concurentului.

După ce a intrat în echipa lui Smiley, concurentul i-a salutat pe ceilalți antrenori. Irina Rimes a fost emoționată în momentul în care acesta i-a sărutat mâna.

ADVERTISEMENT

“El a venit să mă pune așa, ca să mai pună niște gaz pe foc. Am o slăbiciune pentru rârâiți. Îmi plac, mie mi se pare sexy. Și când vorbește cu mine un băiat care e rârâit și frumos (…), nu pot să mă concentrez, zâmbesc tâmp. Când nu poți să te concentrezi e greu să lucrezi. E plăcut, de ce să te mint ”, a spus Irina Rimes la testimoniale.

Horia Brenciu, “avertisment” pentru artistă

Horia Brenciu a glumit cu Irina Rimes, spunându-i că nu ar fi bine să se dea pe post această scenă.  “Dacă se află pe post că tu te pierzi la graseiere (n.r. pronunțarea sunetului ‘r’  în mod uvular sau velar) (…). Dacă se lasă pe post asta….”, i-a spus Horia Brenciu colegei sale.

ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a referit la faptul că iubitul artistei, David, care este francez, ar putea afla despre slăbiciunea ei. Din fericire pentru ea, acesta nu înțelege limba română.

“Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. (…) David nu vorbește română, adică vorbește, dar nu înțelege tot”, i-a spus Irina Rimes artistului.

ADVERTISEMENT