Fotbal international

Slavia Praga, a 33-a echipă împotriva căreia marchează Leo Messi în Champions League! Doar 6 sunt norocoase

24.10.2019 | 08:15
Slavia Praga a 33a echipa impotriva careia marcheaza Leo Messi in Champions League Doar 6 sunt norocoase
ADVERTISEMENT

Campioana Cehiei, Slavia Praga, este a 33-a echipă împotriva căreia marchează Leo Messi în Champions League. Superstarul argentinian al Barcelonei a deschis scorul încă din minutul 3 al întâlnirii împotriva formației lui Nicolae Stanciu, din etapa a treia a Grupei F, și a devenit primul fotbalist care marchează în 15 ediții consecutive ale competiției.

Slavia Praga, a 33-a echipă împotriva căreia marchează Leo Messi în Champions League

Leo Messi a recuperat un balon în apropierea careului advers, a cominat cu brazilianul Arthur și l-a învins pe Ondrej Kolar cu un șut plasat din 10 metri, iar Slavia Praga a devenit a 33-a victimă a argentinianului în Champions League. Genialul fotbalist al catalanilor are doar șase formații împotriva cărora nu a înscris în cea mai importantă competiție la nivel de cluburi.

ADVERTISEMENT

Cele șase norocoase sunt Udinese, Atletico Madrid, Rubin Kazan, Benfica Lisabona, Borussia Dortmund și Internazionale Milano, ultimele două fiind chiar adversare în faza grupelor din acest sezon de Champions League. Cu reușita de la Praga, Leo Messi a ajuns la 113 goluri, ceea ce reprezintă 18% din totalul reușitelor Barcelonei în istoria competiției, indiferent că aceasta s-a numit Cupa Campionilor Europeni sau Champions League.

Leo Messi sărbătorind golul marcat în meciul Slavia Praga – FC Barcelona

Stanciu, pasă de senzație sub ochii lui Messi

FC Barcelona a învins Slavia Praga, scor 2-1, în etapa a treia a Grupei F din Champions League, după golul lui Leo Messi și autogolul lui Peter Olayinka. Cehii au punctat prin Jan Boril, după o fază în care Nicolae Stanciu a dat o pasă senzațională. În urma acestui rezultat, catalanii au urcat pe primul loc în clasament, în timp ce campioana Cehiei se aglă pe ultima poziție.

ADVERTISEMENT