Sport

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1, în etapa 3 din Grupa G Conference League. Campioana, victorie marca Dan Petrescu. Situaţie complicată în clasamentul grupei

Vezi aici în format LIVE stream Slavia Praga - CFR Cluj. Campioana României a obţinut primul succes, în Grupa G din Conference League, în capitala Cehiei.
06.10.2022 | 23:45
Slavia Praga  CFR Cluj 01 in etapa 3 din Grupa G Conference League Campioana victorie marca Dan Petrescu Situatie complicata in clasamentul grupei
Janga a deschis scorul în Slavia Praga - CFR Cluj
ADVERTISEMENT
06-10-2022
20:57

FINAL: Slavia Praga - CFR Cluj 0-1, în etapa a 3-a din Grupa G

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1 s-a jucat în etapa a 3-a din Grupa G a Conference League. Ardelenii au obţinut victoria graţie golului marcat de Rangelo Janga, în minutul 45.

După acest succes, la capătul primelor patru etape, toate echipele din Grupa G sunt la egalitate de puncte, câte 4.

06-10-2022
20:41

LIVE Min. 76: Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Încă o ocazie pentru cehi

Traore a prins un şut bun, dar Scuffet a boxat perfect mingea.

4-1 este raportul şuturilor pe spaţiul porţii în favoarea Slaviei Praga.

06-10-2022
20:40

LIVE Min. 61: Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Scuffet îi salvează iar pe clujeni

Ewerton a şutat bine, dintr-o lovitură liberă, dar Scuffet a fost pe fază şi a blocat mingea.

Continuă presiunea pusă de Slavia Praga.

06-10-2022
20:11

LIVE Min. 49: Slavia Praga - CFR Cluj 0-1. Scuffet, paradă de senzaţie

Olayinka a şutat în diagonală, dar Scuffet e la post şi respinge în corner, după o nouă paradă de senzaţie.

Slavia Praga a început să pună presiune pe CFR Cluj încă din startul reprizei secunde.

06-10-2022
19:47

LIVE Min. 45: Slavia Praga - CFR Cluj 0-1: A marcat Janga

Roger a trimis, de lângă corner, în careu, unde Rangelo Janga l-a învins pe Kolar.

CFR Cluj a marcat la al doilea şut pe spaţiul porţii cehilor.

06-10-2022
19:43

LIVE Min. 40: Slavia Praga - CFR Cluj 0-0. O nouă bară pentru cehi

Provod a şutat de la distanţă şi a lovit bara dreaptă a porţii lui Scuffet.

Este a doua oară, în prima repriză, când jucătorii Slaviei Praga lovesc bara.

06-10-2022
19:30

LIVE Min. 24: Slavia Praga - CFR Cluj 0-0. Cehii lovesc bara

Olayinka a şutat spre poarta lui CFR Cluj, iar mingea a fost deviată de Tecl în bara porţii lui Scuffet.

În continuare, Slavia Praga dictează ritmul meciului.

06-10-2022
19:13

LIVE Min. 10: Slavia Praga - CFR Cluj 0-0. Cehii, ocazie mare

Olayinka a reluat, din câţiva metri, foarte bine mingea, dar Scuffet a scos cu un reflex de senzaţie.

Slavia Praga domină startul meciului cu CFR Cluj.

06-10-2022
18:58

LIVE Min. 1: Slavia Praga - CFR Cluj 0-0. A început meciul

A început meciul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj din etapa a 3-a în Grupa G din Conference League.

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO

06-10-2022
17:40

Echipele de start la Slavia Praga - CFR Cluj

Echipele de start la meciul Slavia Praga – CFR Cluj.

  • Slavia Praga: Kolar – Doudera, Kacharaba, Ousou, Jurasek – Sevcik, Tiehi – Usor, Provod, Olayinka – Tecl. Rezerve: Dvorak, Sirotnik – Dorley, Sor, Ewerton, Traore, Jurasek, Kricfalusi, Biegon, Subert, Labik. Antrenor: Jindrich Trpisovsky.
  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Mihar, Roger – Janga, Yeboah. Rezerve: Gal, Bălgrădean – Brucic, Malele, Petrila, Hammershoj-Mistrati, Hoban, Cvek, Braun, Buş. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Slavia Praga – CFR Cluj are loc joi, 6 octombrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa G a Conference League. După primele două meciuri, cehii au patru puncte, remiză în Turcia, la Sivasspor, și victorie acasă cu Ballkani, iar campionii României au făcut 1-1 în Kosovo, cu Ballkani, și au pierdut, 0-1 acasă cu Sivasspor, un meci cu grave erori de arbitraj care au viciat rezultatul în defavoarea ardelenilor.

Unde se joacă meciul Slavia Praga – CFR Cluj

Confruntarea Slavia Praga – CFR Cluj se desfășoară joi, 6 octombrie, de la ora 22:00, pe Fortuna Arena din capitala Cehiei. Actuala denumire este recentă, înainte stadionul cu 20.800 de locuri, unde joacă Slavia Praga și naționala Cehiei, numindu-se Synot Tip Arena între 2008 și 2012, Eden Arena 2012-2018 și Sinobo Arena 2018-2022, evident denumirile venind de la sponsori.

ADVERTISEMENT

Stadionul pe care va evolua pentru a doua oară CFR Cluj în compania alb-roșilor din Praga este o parte a vastului complex Eden, care mai include numeroase terenuri de antrenament pe iarbă și sintetice, un bazin pentru competiții de înot, terenuri pentru handbal, hochei pe iarbă plus o sală de jocuri extrem de modernă. În prezent este cel mai mare stadion din Cehia, pe care își desfășoară meciurile și Viktoria Plzen în grupa de Champions League.

Cine transmite la TV partida Slavia Praga – CFR Cluj

Partida Slavia Praga – CFR Cluj se joacă joi, 6 octombrie, de la ora 22:00, pe Fortuna Arena din capitala Cehiei, în etapa a 3-a din grupa G a Conference League și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe postul PRO Arena. O mai puteți viziona și dacă veți intra pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Praga este o zi frumoasă, cu cer senin și fără nici o amenințare de precipitații până la finalul zilei. Maxima zilei va fi la ora amiezii de 19 grade, dar temperatura vă scădea la ora jocului până aproape de 11-12 grade. Acest meci îl va avea ca arbitru la centru pe italianul Fabio Maresca. Acesta nu a mai condus niciodată un meci al unei echipe din România, nici de club nici de națională.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Slavia Praga – CFR Cluj

Ambele echipe nu pot alinia cele mai bune distribuții din cauza problemelor medicale existente în cele două loturi. Antrenorul Slaviei, Jindřich Trpišovský, de cinci ani pe banca praghezilor, nu poate conta pe Lingr, Schranz, Masopust, Mandous, Hovorka, Holes și Boril, o listă destul de lungă, dar la Slavia lotul este foarte bun și înlocuitorii pe măsură.

ADVERTISEMENT

Nici Dan Petrescu nu este mai liniștit, pentru că în afara celui mai puternic atacant din lot, croatul Gabriel Debeljuh, în refacere după operația de ligmanete efectuată în urma accidentării suferite la Cluj la returul turului 3 preliminar, cu Șahtior Soligorsk, mai sunt out pentru cel puțin o lună fundașul central Andrei Burcă și mijlocașul Mihai Bordeianu.

Cote la pariuri la jocul Slavia Praga – CFR Cluj

Pentru casele de pariuri, numeroasele absențe ale praghezilor nu pot împiedica formația cehă să obțină cele trei puncte. Prin urmare cota la victorie a Slaviei este de 1,45, iar cea a ardelenilor ajunge la un impresionant 8,00, dar să fim realiști, posibilitatea de a deveni realitate este destul de mică. Un gol înscris de CFR Cluj are cotă 1,90.

ADVERTISEMENT

Dacă Silkeborg și FCSB sunt la prima înfățișare, a doua urmând a fi la București, la retur, Slavia și CFR Cluj se cunosc încă din 2018. Atunci cele două s-au bătut în play-off-ul Champions League pentru un loc la masa bogaților în grupe. A triumfat Slavia, la același scor, 1-0, în ambele meciuri, la Cluj gazdele irosind cel puțin șansa unui egal, pentru că nu au putut marca din penalty. Pe atunci Nicolae Stanciu a fost inamicul lui Dan Petrescu, fiind titular la Slavia.

ADVERTISEMENT