Fotbal intern

Slavko Perovic, încă un gol pentru Dinamo! Sârbul a înscris la prima atingere a mingii

30.10.2019 | 21:05
Slavko Perovic inca un gol pentru Dinamo Sarbul a inscris la prima atingere a mingii
ADVERTISEMENT

Slavko Perovic a marcat la prima atingere în meciul din Cupa României cu Foresta Suceava. Atacantul sârb are o săptămână perfectă la Dinamo, după golul înscris cu Viitorul Constanța, chiar la primul meci la care a fost titular. În minutul 87 al confruntării din Cupa României, Perovic a reușit dubla și a dus scorul la 4-0.

Slavko Perovic, gol la prima atingere

Slavko Perovic a fost introdus pe teren de Dusan Uhrin Jr în minutul 61, iar el a reușit să înscrie în minutul 62, chiar la prima atingere a mingii. În ultimul meci din Casa Pariurilor Liga 1 cu Viitorul Constanța, Slavko Perovic a înscris primul gol pentru Dinamo, în urma unui contraatac de manual în doar 15 secunde, care a plecat din respingerea aceluiași sârb. Reușita din partida de pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare a fost prima pentru Perovic după o pauză de șase luni fără o zi, precedentul gol fiind marcat în Istanbulsport, pe 28 aprilie. Până la meciul cu Viitorul, atacantul a fost folosit foarte puțin și avea cumulat un total de 74 de minute jucate pentru „câini”.

ADVERTISEMENT

Slavko Perovic a profitat de accidentarea titularului Mattia Montini, dar și de durerea ușoară la spate a lui daniel Popa, rezerva italianului, iar sârbul nu a dezamăgit și i-a demonstrat lui Dusan Uhrin că poate fi o variantă foarte bună pentru atacul „câinilor”.

A vrut să rămână la Dinamo chiar dacă nu juca

Slavko Perovic a declarat că a vrut să rămână la Dinamo, chiar dacă traversa o perioadă mai slabă și nu prindea prea multe minute în echipa „câinilor”: „A fost o perioadă dificilă pentru mine. Nu am avut un început bun la Dinamo! Nu am găsit soluții aproape două luni. Nu știu exact ce s-a întâmplat! Nu m-am gândit să renunț la fotbal. Am forțat lucrurile cât am putut, ca să se rezolve problema. Am vrut să rămân la Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic. Sunt sănătos! Am doar cardiopatie, ca 80% dintre jucatori. Antrenorul Uhrin a vrut să rezolvăm problema și îi sunt recunoscător. M-a ajutat foarte mult! A crezut în mine și mi-a dat o șansă! ”, a mai spus sârbul.

  • 75.000 este cota de piață a lui Slavko Perovic, conform transfermarkt.com