Sporturi

Sloane Stephens a vorbit despre marele său avantaj înaintea finalei cu Simona Halep

08.06.2018 | 15:22
Sloane Stephens a vorbit despre marele său avantaj
ADVERTISEMENT

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep în finala Roland Garros 2018, a vorbit despre marele său avantaj înaintea meciului programat sâmbătă, de la ora 16:00. 

Finala feminină de la French Open va fi sold out, însă acest fapt era previzibil ținând cont de importanța evenimentului. Statistica ne arată că Stephens a câștigat de fiecare dată atunci când a jucat o finală în cricuitul WTA: la Washington, Auckland, Mexico City, Charleston, US Open și Miami. În comparație, Simona are 30 de finale jucate, dintre care 16 câștigate și 14 pierdute.

Sloane Stephens a vorbit despre marele său avantaj

Sloane Stephens a vorbit despre marele său avantaj înaintea acestui ultim act: „Pot spune că întotdeauna sunt calmă atunci când intru pe teren. M-a ajutat acest aspect și în fiecare finală pe care am avut-o până acum.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândesc însă că sunt neînvinsă în jocurile cu trofeul pe masă. Încerc să rămân calmă și concentrată” 

În drumul său spre finală, Stephens a eliminat trei capi de serie: pe Anett Kontaveit (25), Daria Kasatkina (14) și Madison Keys (13). Și sportiva noastră a avut parte de trei adversare de top: Elise Mertens în optimi, Angelique Kerber în sferturi și Garbine Muguruza în semifinale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri