Sloane Stephens, complimente pentru Monica Niculescu: “Greu e cu ea, nu cu Muguruza sau Kerber”

Irina Aldea   
in Sporturi
28/03/2018, 17:02
Sloane Stephens, complimente pentru Monica Niculescu: “Greu e cu ea, nu cu Muguruza sau Kerber”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Sloane Stephens, 25 de ani, câştigătoare a US Open 2017, pare că şi-a regăsit cel mai bun joc al său la turneul de la Miami. După calificarea în semifinale, după victoria cu Angelique Kerber, scor 6-1, 6-2, la conferinţa de presă, americanca a fost întrebată dacă îi este mai greu să joace împotriva unor jucătoare precum Muguruza sau Kerber. Stephens, locul 12 WTA, a răspuns făcând referire la duelurile cu Monica Niculescu.

“Nu e mai greu cu jucătoare mai importante, pe terenul central. Cred că munca grea o faci când, spre exemplu, eşti pe terenul 75 de la Beijing şi joci cu Niculescu. Şi ea îţi dă multe slice-uri în meciul cu tine. În esenţă, trebuie să lupţi foarte tare şi te chinui. Cred că acestea sunt momentele în care trebuie să munceşti ca să ajungi pe terenul central”, a declarat Sloane Stephens.

Meci greu pentru Sloane Stephens în semifinale la Miami

Sloane Stephens va juca în semifinale la turneul de la Miami contra bielorusei Victoria Azarenka, locul 186 WTA. Americanca a trecut la Miami până acum de Tomljanovic, Niculescu, Muguruza şi Kerber, singura la care a pierdut set fiind Monica Niculescu. Victoria Azarenka are 3 victorii cu Stephens, care a câştigat o singură confruntare contra jucătoarei din Belarus. 

Închide ×