Sporturi

Sloane Stephens, toate cărțile pe față! “Sunt între situația Simonei Halep și una foarte dificilă!”

09.03.2019 | 20:18
Sloane Stephens a pierdut fără drept deapel în turul 2 de la Indian Wells

Americanca Sloane Stephens a dat toate cărțile pe față după eliminarea din turneul de la Indian Wells. Favorita numărul 4 a competiției a pierdut în turul 2 cu elvețianca Stefanie Voegele în două seturi scurte, scor 3-6, 0-6. Nu e cel mai bun început de sezon pe care îl are jucătoarea de tenis. Stephens a bifat până în acest moment numai 5 victorii și tot atâtea înfrângeri. La fel ca Simona Halep, americanca nu are antrenor. De altfel, a patra jucătoare a lumii s-a comparat chiar cu fostul lider mondial.

Sloane Stephens, toate cărțile pe față!

Lucrurile sunt diferite acum faţă de cum erau în mod normal. Nu vreau să mă grăbesc în a lua o decizie (n.r. – în ceea ce priveşte angajarea unui nou antrenor), vreau să găsesc pe cineva cu care să mă înţeleg bine. Nu vreau să iau pe oricine pentru a putea spune apoi – oh, acum am antrenor. Nu e vorba că aş vrea să fiu pe cont propriu, sau că nu aş căuta un antrenor. Cred că sunt undeva, la mijloc, între situaţia Simonei Halep şi o situaţie foarte dificilă, a declarat Sloane Stephens.

Și Simona Halep a venit la Indian Wells fără antrenor. Românca a bifat o primă victorie și a precizat că o decizie în privința noului tehnician va lua abia după turneul de la Miami, competiție care se va desfășura la finalul lunii martie. “Îmi caut un antrenor, dar în acest moment nu e vorba de nimic concret. Nu am niciun nume pe listă. E o provocare, dar nu e uşor, trebuie să admit. Mă voi decide. Sunt sigură că după această perioadă, îmi voi îmbunătăţi anumite aspecte”, a afirmat Simona Halep.

Sloane Stephens, toate cărțile pe față! Halep
Simona Halep a venit la Indian Wells tot fără antrenor

Site-ul WTA, la picioarele lui Halep

De un singur meci a avut nevoie Simona Halep la Indian Wells ca să-i impresioneze pe specialiști. Site-ul oficial al competiției a remarcat pofta de joc a româncei. „Simona păstrează recordul impresionant în duelurile cu veterana din Cehia. Halep a preluat controlul meciului încă de la început și apoi a supraviețuit loviturilor extraordinare ale Strycovei. Simona a impresionat prin felul în care a reușit să facă față unor atacuri în forță venite din partea adversarei sale”, au scris cei de la WTA

Nu s-au oprit aici laudele pentru Halep. “Simona Halep a făcut primul pas spre câștigarea titlului cu o victorie clară în fața Strycovei. Jucătoarea din Cehia nu a fost capabilă să o pună pe Simona în pericol în niciun moment al meciului și a părut depășită de o Halep care a jucat la capacitate maximă”, au mai punctat specialiștii WTA.
 * 2 este locul ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri