Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Slovacia, probleme mari înainte de meciul decisiv cu România! Cel mai valoros fotbalist a ieșit accidentat din partida cu Ucraina

Slovacia are mari probleme înainte de meciul cu România. David Hancko, cel mai valoros fotbalist al slovacilor, a ieșit accidentat din meciul cu Ucraina.
21.06.2024 | 18:15
Slovacia probleme mari inainte de meciul decisiv cu Romania Cel mai valoros fotbalist a iesit accidentat din partida cu Ucraina
Slovacia are probleme de lot înainte de meciul cu România! Cel mai valoros fotbalist s-a accidentat în meciul cu Ucraina. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Slovacia a parcurs în decurs de doar 4 zile drumul de la extaz la agonie. După victoria fulminantă cu Belgia (1-0), naționala lui Francesco Calzona a pierdut cu Ucraina, scor 1-2, pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf. Mai mult decât atât, David Hancko a ieșit accidentat de pe teren.

Slovacia, probleme mari înainte de meciul decisiv cu România!

Slovacia a început bine meciul cu Ucraina. Ivan Schranz, autorul singurului gol din victoria cu Belgia, a lovit din nou și a deschis scorul în minutul 17 al meciului de la Dusseldorf. Atacantul slovac a înscris din pasa lui Lukas Haraslin.

ADVERTISEMENT

Naționala lui Serghei Rebrov, extrem de rănită după 0-3 cu România, a avut forța să revină. Mykola Shaparenko a restabilit egalitatea în minutul 54 din pasa lui Oleksandr Zinchenko. Roman Yaremchuk a stabilit scorul final în minutul 80, la aproximativ 13 minute după ce David Hancko a ieșit accidentat de pe teren.

David Hancko a primit o pasă de la un coechipier în propria jumătate. Execuția nu a fost cea mai reușită pentru că fundașul stânga al lui Feyenoord s-a întins serios pentru a prinde mingea.

ADVERTISEMENT

David Hancko a ieșit accidentat din partida cu Ucraina

David Hancko a prins mingea, însă cu prețul unei accidentări. Internaționalul slovac în vârstă de 26 de ani a acuzat o durere în zona inghinală și a cerut intervenția medicilor, după ce a trimis balonul în afara terenului.

Staff-ul medical l-a scos pe David Hancko în afara terenului și i-a aplicat un bandaj. Totuși, fotbalistul nu a putut continua partida. Milan Skriniar, coechipierul din defensivă al lui David Hancko, a făcut semn la margine ca David Hancko să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

David Hancko a fost înlocuit cu Adam Obert. Rămâne de văzut dacă fotbalistul lui Feyenoord va fi apt de joc pentru duelul decisiv cu România pentru calificarea în „optimi”, miercuri, 26 iunie, ora 19:00, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt.

  • 35 de milioane de euro este cota de piață a lui David Hancko, potrivit Transfermarkt, cea mai mare din naționala Slovaciei
  • 40 de apariții 4 goluri are David Hancko în naționala Slovaciei
ADVERTISEMENT

Ivan Schranz, record incredibil pentru Slovacia la EURO

Ivan Schranz este autorul singurelor două goluri marcate de Slovacia în primele două meciuri din faza grupelor de la EURO 2024. Astfel, atacantul în vârstă de 30 de ani de la Slavia Praga a devenit primul jucător slovac care marchează mai mult de un gol la turneul final european.

Schranz a ajuns la 5 goluri marcate în 24 de meciuri în tricoul naționalei Slovaciei. Ucraina a urcat pe locul 2 în Grupa E la EURO 2024, cu 3 puncte, în timp ce Slovacia a coborât pe locul 3 cu același număr de puncte.

ADVERTISEMENT
7,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” în meciul Belgia - România