Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Slovacii i-au pus gând rău României după 1-2 cu Ucraina: „Vom juca împotriva lor pentru calificarea în optimi”

Slovacia a pierdut cu Ucraina, scor 1-2, în a doua etapă din Grupa E de la EURO 2024. Slovacii se gândesc deja la meciul decisiv contra României pentru calificarea în „optimi”.
21.06.2024 | 18:50
Slovacii iau pus gand rau Romaniei dupa 12 cu Ucraina Vom juca impotriva lor pentru calificarea in optimi
Slovacii își pun toate speranțele pentru calificarea în „optimi” la EURO 2024 în meciul cu România. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Slovacia a pierdut cu Ucraina, scor 1-2, în etapa a doua din Grupa E de la EURO 2024. Pe modelul meciurilor de la baraj, naționala lui Serghei Rebrov a revenit după ce a fost condusă și a complicat la maximum calculele din grupa României pentru calificarea în „optimi”.

Slovacii i-au pus gând rău României după 1-2 cu Ucraina: „Vom juca împotriva lor pentru calificarea în optimi”

Ivan Schranz a deschis scorul după aproximativ un sfert de oră, devenind primul fotbalist slovac care marchează mai mult de un gol la EURO. Ucraina a revenit după pauză prin Shaparenko și Yaremchuk.

ADVERTISEMENT

Slovacii sperau la o calificare în „optimi” încă de la meciul cu Ucraina. Naționala lui Francesco Calzona a fost readusă cu picioarele pe pământ. Presa din Slovacia le-a pus gând rău „tricolorilor”. Slovacia – România are loc miercuri, 26 iunie, ora 19:00, la Frankfurt.

„Încă nu putem sărbători calificarea. Am condus Ucraina, dar la final nu ne-am ales cu niciun punct. Avem în continuare trei puncte în grupa E și vom juca pentru calificarea în optimi contra României”, au scris jurnaliștii slovaci de la Sport.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat presa din Ucraina după revenirea echipei naționale cu Slovacia

Ucraina a urcat pe locul 2 în Grupa E după victoria cu Slovacia, scor 2-1. Presa din țara vecină a salutat revenirea naționalei lui Serghei Rebrov, însă jurnaliștii ucraineni nu au ezitat să amintească de înfrângerea cu România, scor 0-3.

”Aventura naționalei Ucrainei la EURO 2024 a început în așa fel încât este mai bine să nu ne amintim. În primul meci am pierdut în fața României cu un scor zdrobitor.

ADVERTISEMENT

Dar toate discuțiile inutile ar fi trebuit să se încheie exact în momentul în care echipa lui Serghei Rebrov a apărut pe teren pentru a se confrunta cu Slovacia.

Slovacia a marcat un gol care se vede rar la nivel profesionist. Mingea a fost aruncată în careu, Tymchyk a ratat și Haraslin a trimis-o orbește la bara a doua, unde Zinchenko l-a pierdut pe Schranz. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Ucraina a reușit să schimbe cursul evenimentelor pe teren. În minutul 80, totul s-a desfășurat perfect. Dovbyk a împins mingea pe lângă Dubravka dintr-un unghi incredibil de ascuțit.

Portarul nu se aștepta la asta. Și nici Slovacia nu se aștepta la asta. Slovacia va juca ultimul meci din faza grupelor împotriva României la Frankfurt, în timp ce Ucraina va juca împotriva Belgiei la Stuttgart”, au scris jurnaliștii ucraineni.

Belgienii, optimiști înainte de meciul cu România

Belgia a ajuns ultima în Grupa E de la EURO 2024. Totuși, naționala lui Domenico Tedesco are un meci în minus, cu România, sâmbătă, 22 iunie, ora 22.00, pe RheinEnergie din Koln. Jurnaliștii belgieni au reacționat după Slovacia – Ucraina 1-2.

„Dracii roșii” continuă să spere la calificarea în „optimile” de finală de pe primul loc. “Datorită victoriei Ucrainei, Belgia poate ținti în continuare primul loc în grupa E”, au scris jurnaliștii belgieni de la La Dernière Heure.

ADVERTISEMENT