Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Slovacii, surprinși total de victoria României cu Ucraina: „Au demonstrat că sunt o forță”

Tomas Suslov, extrema Slovaciei și a Veronei, a comentat victoria zdrobitoare a României în fața Ucrainei. Cum vede situația în grupă și ce spune despre „tricolori”.
20.06.2024 | 15:58
Slovacii surprinsi total de victoria Romaniei cu Ucraina Au demonstrat ca sunt o forta
Slovacia și România se vor întâlni în ultimul meci din grupă, pe 26 iunie, ora 19:00. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România și Slovacia sunt surprizele Campionatului European din Germania, iar cele două echipe ar putea să meargă la braț în fazele eliminatorii. Tomas Suslov, mijlocașul slovacilor, a analizat echipa României.

Slovacia, surprinsă total după România – Ucraina 3-0: „Au pierdut de la start”

Tomas Suslov e convins că înfrângerea în fața României a făcut și mai dificil meciul Slovaciei împotriva Ucrainei: „Ucrainenii au pierdut la start, vor fi cu siguranță aprinși, dornici să ne bată. Nu va fi un joc mai ușor decât cel cu Belgia. Dacă vrem să ne impunem, va trebui cel puțin să repetăm ce am reușit în prima partidă”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul evaluat la 7 milioane de euro e de părere că „tricolorii” au demonstrat că sunt o echipă bună: „Sincer, nu mă așteptam ca România – Ucraina să se încheie cu un asemenea scor, 3-0. Românii au demonstrat că sunt o forță, așa vor să fie recunoscuți, un adversar de mare calitate. Această grupă e foarte confuză”, a mai spus extrema lui Hellas Verona.

Ucraina și Slovacia se vor întâlni duminică, 21 iunie, la Dusseldorf, la o zi distanță după România – Belgia:  „Eu sunt slovac și lupt pentru Slovacia, voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga în fața Ucrainei”.

ADVERTISEMENT

Internaționalul slovac cu tată ucrainean a vorbit despre războiul cu Rusia: „Iar tata mă va susține până la capăt. Unii membri ai familiei mele au murit, altele s-au mutat în Slovacia. În Ucraina mai am doar rude îndepărtate”, a mai spus Tomas Suslov înainte de meciul cu Ucraina potrivit sport.sk.

Slovacia va întâlni România în ultimul meci din grupa E

Slovacia va lupta cu România în ultimul meci din grupa E. Cele două echipe se vor întâlni la Frankfurt pe data de 26 iunie, de la ora 19:00. În acest moment, cele două echipe au cel puțin pe hârtie prima șansă de calificare, urmate de Belgia și Ucraina.

ADVERTISEMENT

Singurul internațional slovac din SuperLiga a vorbit și el despre grupa de la Campionatul European: „Slovacia va juca contra României, o să țin cu ambele, România este noua mea casă.

Nu voi ține cu voi la meciul cu Slovacia, dar în rest sunt fan. E o bucurie pentru ambele țări, nu mereu cele două țări sunt la turneul final”, a declarat Jakub Hromada, jucătorul cu 4 meciuri pentru naționala Slovaciei.

ADVERTISEMENT

Outsiderul din grupa României are un lot cu 35 de milioane de mai scump

Slovacia părea că are cele mai mici șanse de calificare din această grupă, cel puțin pe hârtie. Cu toate acestea, au lot mai bine cotat față de naționala României: 126 de milioane față de 90 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
2.87 e cota BETANO ca România să câștige Grupa E de la EURO 2024