Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Slovacii țin cu Stanciu&co. la meciul Belgia – România de la EURO 2024! „Vă veți califica și veți folosi rezervele cu noi!” Video

Fanii Slovaciei țin pumnii României împotriva Belgiei. Dorința sinceră a unui suporter din Koln înainte de cel mai important meci din grupa F de la EURO 2024.
Slovacii tin cu Stanciuco la meciul Belgia  Romania de la EURO 2024 Va veti califica si veti folosi rezervele cu noi Video
Slovacia speră ca România să câștige în fața Belgiei și să fie deja calificată înainte de ultimul meci din grupă. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost prezenți în Koln pe tot parcursul zilei. Fanii României și Belgiei au făcut spectacol total în centrul orașului. Sunt însă și suporteri slovaci care sunt cu ochii pe meciul dintre România și Belgia.

Slovacii, suporterii României la meciul cu Belgia: „Cred că ne vom califica și noi și voi”

Printre miile de supoteri români și belgieni, suporterii Slovaciei sunt o adevărată pată de culoare la Koln. Am stat de vorbă cu un fan care are o conexiune absolut incredibilă cu fotbalul românesc: „Vom vedea ce se va întâmpla în seara asta. Avem nevoie de un singur punct să ne calificăm. Cred că ne vom califica și noi și voi”.

ADVERTISEMENT

Slovacia a produs una dintre cele mai mari surprize de la acest turneu final: „Nu credeam că vom reuși să învingem Belgia, bineînțeles. Sunt suporter al Slovaciei de foarte mulți ani, dar sincer mă gândeam doar la locul trei. Nu ne așteptam să câștigăm în fața Belgiei niciodată. Dar acum ne dorim mai mult, normal. Vrem să ne calificăm”.

Suporterul nostru a fost sincer și a explicat de ce le ține pumnii jucătorilor lui Edi Iordănescu la meciul cu Belgia: „E o întrebare dificilă pentru că sunt fanii și fanii belgieni aici.

ADVERTISEMENT

Sincer să fiu aș vrea ca România să câștige. Dacă se va întâmpla asta noi vom fi într-o poziție mai bună pentru că veți juca cu a doua echipă împotriva noastră. Deci rezultatul va fi 2-1 pentru România”.

Suporterul slovac este prieten cu un fost jucător de la FC Vaslui: „Acum este translatorul selecționerului Calzona”

Fanul venit din Slovacia știe destul de multe lucruri despre România: „Știu că aveți o istorie importantă în fotbalul și pe Hagi, Popescu, Lupescu. V-ați calificat în sfârșit la EURO. Pare că jucați un fotbal bun pentru moment”.

ADVERTISEMENT

Coincidență sau nu, este foarte apropiat de un fost jucător din campionatul României, care se află în staff-ul selecționerului Slovaciei: „Știu Steaua București și am un prieten care a jucat pentru FC Vaslui, Pavol Farkas. Acum este translatorul lui Calzona, selecționerul Slovaciei. Este chiar prietenul meu. Suntem din același oraș.

E o surpriză că vom juca în ultimul meci pentru calificare. Cred că putem termina pe primul sau pe locul doi. Nu știu care a fost obiectivul vostru, dar oricum, cred că vă veți califica oricum”. 

ADVERTISEMENT

România și Belgia se întâlnesc la Koln, sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00. În ultimul meci din grupă, „tricolorii” vor întâlni Slovacia, pe data de 26 iunie, ora 19:00. Partida se va disputa la Frankfurt.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

fanul slovaciei tine cu romania in meciul cu belgia

ADVERTISEMENT
1,87 este cota BETANO pentru pronosticul „PSF X” la meciul Belgia - România