Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Slovacul care dă cărțile pe față despre un posibil blat cu România la Euro 2024. Ce spune de varianta egalului: “Echipă comparabilă cu noi”

Slovacii au abordat, inevitabil, subiectul unui posibil blat la meciul cu România, decisiv pentru calificarea în „optimi” la EURO 2024.
23.06.2024 | 18:57
Slovacul care da cartile pe fata despre un posibil blat cu Romania la Euro 2024 Ce spune de varianta egalului Echipa comparabila cu noi
Ce au spus slovacii despre varianta unul egal cu România la EURO 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

După Slovacia – Ucraina (1-2) și Belgia – România (2-0), calculele în Grupa E s-au complicat, cu o etapă rămasă până la final. Toate cele 4 echipe naționale au fiecare câte 3 puncte și luptă în ultima rundă pentru calificarea în „optimi”. Un egal la Frankfurt le-ar duce braț la braț în fazele eliminatorii pe Slovacia și România.

Slovacii, laude pentru naționala României înainte de meciul decisiv: „Nu va fi un adversar slab”

Slovacia – România are loc miercuri, 26 iunie, ora 19:00, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt. De la aceeași oră, dar la Stuttgart, Ucraina își măsoară forțele cu naționala Belgiei. David Strelec, atacantul naționalei Slovaciei, a avut doar cuvinte de laudă la adresa „tricolorilor”, înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

„Știm că sunt deștepți cu mingea, se știe deja asta despre ei. Știm și că au avut mare succes în preliminarii, așa că nu vor fi un adversar slab, cu siguranță, și trebuie să ne pregătim exemplar. 

Îi văd ca pe o echipă cu o tehnică excelentă, poate comparabilă cu noi. Vom urmări filmulețe zilele următoare și acolo le vom discuta în detaliu stilul de joc”, a declarat David Strelec, conform sport.sk.

ADVERTISEMENT

Ce spun slovacii despre „omenie” la meciul decisiv cu România

În presa din România, cât și în cea din Slovacia s-a adus în prim-plan tot mai mult varianta unui egal, care le-ar duce pe cele naționale aproape sigur în „optimile” Campionatului European. David Strelec a anunțat că echipa sa nu se gândește la un astfel de scenariu.

„Nu ne gândim la egalitate, pentru că intrăm în meci cu scopul de a câștiga și putem începe calculul abia după fluierul final”, a mai spus atacantul naționalei Slovaciei.

ADVERTISEMENT

În caz de egalitate cu Slovacia și o victorie fie a Belgiei, fie a Ucrainei în meciul de la Stuttgart, naționala României va încheia pe locul 2 în grupă, având un golaveraj superior față de cel al naționalei lui Francesco Calzona.

Slovacii, regrete după 1-2 cu Ucraina: „Nu am putut să dau gol”

Slovacia a învins-o pe Belgia la debut, scor 1-0. Ulterior, naționala italianului Francesco Calzona a pierdut cu Ucraina (1-2), deși a condus cu 1-0. David Strelec a recunoscut că ucrainenii s-au închis excelent după golul de 1-2.

ADVERTISEMENT

„Ne-am dorit cu siguranță să câștigăm meciul cu Ucraina. Din păcate, a reușit adversarul să marcheze, apoi s-a retras, înghesuind spațiile. Deși voiam să dau gol, nu am putut. Nu merge întotdeauna”, au fost cuvintele lui David Strelec.

ADVERTISEMENT
4,20 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X” în meciul Slovacia - România