News

Slujbă uriaşă la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Peste 100 de persoane l-au condus pe ultimul drum, printre care Cătălin Botezatu, Mircea Solcanu sau Oana Roman

02.05.2019 | 12:20
Răzvan Ciobanu, înmormântare uriașă! Cine a venit să-și ia rămas bun de la designer?

Cu toate că nenumărate controverse i-au marcat existența, Răzvan Ciobanu a fost extrem de iubit de majoritatea oamenilor cu care a luat contact. Acesta a fost mereu descris ca fiind un om cald, bun și un prieten de nădejde. Zeci de persoane s-au aflat astăzi, 2 mai, la slujba de înmormântare a creatorului. Ce persoane au sosit astăzi să-i spună adio?

Slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu!

Zeci de persoane apropiate de sufletul artistului sau doar persoane care i-au apreciat creațiile s-au aflat astăzi la slujba de înmormântare pentru a-i spune adio celebrului designer. Părinții lui Răzvan Ciobanu, vizibil afectați au preferat să se abțină de la declarații pentru a-și putea plânge în liniște unicul fiu. Creatorul de modă își va dormi somnul de veci în cavoul familiei, alături de străbunic și bunic, cavou aflat în Cimitirul Progresul 1 din București.

Printre persoanele care au venit să-l conducă pe ultimul drum s-au aflat Mircea Solcanu, care s-a retras de mult din lumina reflectoarelor. Rita Mureșan a fost și ea prezentă la slujbă pentur a-i aduce un ultim omagiu. De asemenea, la cimitir s-au mai aflat și Iulia Albu, Oana Roman, Cătălin Botezatu și avocata Laura Vicol și Raluca Bădulescu.

Răzvan Ciobanu, înmormântare cu zeci d epersoane
Răzvan Ciobanu, înmormântare cu zeci de persoane

“Nu am mai fost în stare de nimic”

“În momentul acela m-am blocat, nu am mai fost în stare să muncesc sau să mă concentrez asupra a ceea ce aveam de făcut. În primă fază am pierdut casa în care locuiam. Mi-a fost luată din cauza unor acte nefăcute la timpul lor şi nu am avut puterea să mă lupt în niciun fel, mai ales că surpriza venea din partea celor mai buni prieteni.

Au urmat apoi maşinile pe care le avem şi care au fost luate de un alt bun prieten, pentru că aveam contractele de leasing pe firma lui nu pe a mea. De aici a urmat o depresie lungă. Eram ca o legumă. Am zăcut pe canapeaua unei foste prietene vreo două luni”, a recunoscut designerul cu sinceritate pentru Tabu în urmă cu câțiva ani.